Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
TOBI sociálnu pedagogiku :)
TOBI hodíš si do googlu 5 tibeťanov a máš tam tie cviky aj krásne pokreslené. TATI ajajáááj, veru vidím, že sme podobné :) Ale ja mu nerobím naschval zle, len trochu chaosím, proste som chcela pauzu, nechcela som ísť zo vzťahu do vzťahu hneĎ...ale tak človek mieni...
Tobi ako som precitala clanok na internete stres a chrbtica tam fakt len cvicenie pomoze .Rozhybat ponatahovat ahlavne spravne dychat.Mne raz povedala jedna magistra ,ked som jej opisala svoje problemy ze moze ist ajo bludivy nerv.Nevedela som o co ide tak som to nasla na nete.Ten nerv je v branici a ked je clovek vystresovany tak vacsinou takto beha po tele .Ale tam tiez pisu ze hlavne cviky zaberaju.adka
tatiana26,ja fakt zacinam mat pocit,ze sme si az prilis podobne:-)pravidelne rozchody s priatelom a priatel stale drzi a znasa cokolvek, len aby nam pomohol...pracujes v oblasti prevencie...moja diplomovka bola na temu Zneuzivanie drog a volny cas mladeze...nestudovala si nahodou socialnu pracu? mimochodom,aj ja drzim palce do v novom vztahu!
Nová láska mi neviem či v tomto pomáha...ale vlastne áno, ale snažím sa ho už nezaťahovať do toho niekoho takou mierou, ale spoliehať sa skôr na seba. Pracujem s deckami zo ZŠ a SŠ v oblasti prevencie, čiže s rizikovými...okrem iného :)
ZUZKA ahoj :) pravdu máš, 5 tibeťanov cvičím každé ráno, neodídem bez toho z domu. Včera som sa naraňajkovala a až potom som si spomenula na cvičenie, ale som si povedala - dievča zlaté, nenarušíš si ty režim hneď v prvý pracovný deň, keď máš deravú hlavu, tak budeš cvičiť s plným bruchom. Aj tak bolo...hodinu mi potom bolo nie najlepšie od žalúdku, ale pozitívny efekt bol iste väčší. A ešte každý večer cvičím jogu, aj keď idem spať o jednej v noci, proste vždy. Krčná chrbtica bola môj nepriateľ, ale cvičenie v kombinácii s pravidelnou masážou je dobrý liek. Na fit loptu sa chystám :) A začínam plávať pravidelne a obnovím chodenie na pilates. Toto je odpoveď aj pre TOBI - lieky mi pomohli málo, skutočne to bol boj, kým sme našli nejaké, ktoré mi pomohli aspoň trochu... tak 30% zlepšenia pokryli lieky, ostatné je moja drina a skúšanie...
TOBI si zlata ale ja som fakt neni silna ja som pred tzm tiez bralalieky aj vtedy som mala bolesti v chrbtici,mala som male dieta tak mi predpisal Rudotel.Ja som to brala a dlhodobo niekedy aj 3x za den a ked sa mi minul lekar mi predpisal dalsi.Ale nikto ma neupozornil ze je navykovy.Ked som chcela otehotniet tak som ho z jedneho dna na druhy vysadila a tie abstinence priznaky co som dostala to neprajem nikomu.Mala som ich cele tehotenstvo.A vtedy som si povedala ze ziadne lieky brat nebudem,kym to zvladam bojujem.Ale nikdy nehovor nikdy no uvidime.Ale ver mi ze ked ty citis ze ti lieky pomahaju tak si to daj ale nie dlho nebud na nich zavisla.