Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tani ja ale do brucha vôbec dýchať neviem aj dýchať pri tibeťanoch mi robí problém ale posnažím sa ozaj dnes som si objednala masážnu metličku na hlavu vraj je to dobré na stmuláciu nervov
Dievčatá, aby sme si to s tými tibeťanmi trochu ujasnili. Začína sa tromi opakovaniami a zvyšuje sa o dva každý týždeň... vôbec nie je nutné, ani dobré cvičiť to rýchlejšie a chcieť to hneď naraz (však ALEX :)) Dýchanie do brucha je základ pre zvládanie úzkosti, takže ja len zííííram, že po tom všetkom, čo tu o tom bolo popísané a ako to stále dokola ako verklík opakujem - a nielen ja - , tak ľudí to stále prekvapí a nevedia, že to treba robiť...
No Zuzi ale ty si zivy priklad ze si to zvladla aj bez liekov a ja ked to tu citam ze ake su od AD neziaduce ucinky no naviem ako by som to s nimy zvladla.Ale ty ma inspirujes k tomu ze sa to zvladnut da tebe sa to podarilo no a ze ti je obcas zle to uz k tomu asi patri.No a inak aj u vas je tak krasne vsetko ladove ako tu v Nitre?Cely den prsi no hotove klzisko.ADKA
ELESAR ahoj :) rada ťa konečne niekde vidím :)
FIDORKA...na zaciatku mozu AD zhorsit stav, treba s tym ratat...ale ak mas k tomu aj anxiolytika, malo by to byt v pohode.
ja po prvych dvoch tabletkach serliftu (moje prve AD, spominam s nostalgiou :)))) som v noci myslel, ze prisiel moj koniec a urcite zomriem. bal som sa dat si anxiolytikum, aby mi nebolo este horsie (aj ked nic horsie som si vtedy predstavit nevedel). chyba... co uz. precitil som ako chuti obrovske utrpenie a dodnes to povazujem za najhorsi zazitok svojho zivota.
...tym ta samozrejme nechcem odstrasit :), len upozornit, ze moze dojst k zhorseniu stavu.
p.s. preco si najskor neskusila prirodne AD? alebo skusila a nezabrali?
adka ja som presne taká istá.Nakúpim si výživové doplnky,chcem sa zdravo stravovať vydržím dva dni a potom sa nažerem slaniny.
FIDORKA ale veď si prečítaj príspevky a nenervuj sa...stále tu o tom píšeme
adka ja som nedokázala sama chodiť von o veľkých otvorených priestranstvách a parkoviskách ani nehovorím.Stále som sa dusila v noci som sa budila na to že zomieram tlak som mala 210/115 robili mi všetky vyšetrenia všetko bolo OK až cez toto fórum som zistila čo mi je veľmi mi to tu pomohlo.Tu som sa naučila čo mám robiť,keď mi je najhoršie.Ako dýchať na čo nemyslieť.Sem tam sa mi to darí občas si fakt musím dať lexaurin mňa našťastie len ukľudni a neuspáva,tiež som si prešla peklom.Niekedy si poviem že je to preto,že som nikdy nedokázala pochopiť chorych ľudí,pretože na mňa sa nenalepila ani chrípka.Vždy som si myslela že som silná osobnosť a ani náhodou ma nenapadlo ako skončím.
Fidorka, ja neviem, ale asi si mala brať radšej tie AD, ako frontin rok. Neviem ako je to s frontinom, je to v podstate taký istý liek ako xanax a mne moja lekárka niekoľkokrát povedala, že sa nesmie brať dlhodobo, lebo je návykový.
To to predpisovala obvodná, alebo psychiatrička?