Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
!
TATI aj mne to nici zivot.Dnes som sa dozvedela ze v utorok mam 3hodinove skolenie v inej firme,v miestnosti kde ma to raz chytilo ma firemnom stretnuti pred vianocami,asi sa zblaznim.Neviem uz ci sa ten doktor fakt nemyli ked mi diagnostikoval syndrom drazdiveho creva...
ikan je výživový doplnok doporučil mi ho brat naklikaj si ikan-tianshi tam si to prečitaj dá sa to len objednať,alebo kúpiť v špecialnej predajni ale len pre registrovaných viem že ten obchod je v žiline ale či aj niekde inde neviem pijem aj antilipidový čaj ten je tiež z tej firmy aby si si náhodou nemyslela že som nejaká dílerka tak to nie len som s tým ikanom bola veľmi spokojná
ja viem, že sa tu o antidepresívach píše, ale mňa zaujíma ako sa znášajú antidepresíva, a aké sú vedľ.účinky-lebo tých sa bojím,antidepresíva mi dnes naordinoval lekár,a mám šelesť, tak sa bojím
Zuzi ani nehovor vcera som muzovy kazala nech mi prinesie rozmarinovy olej ,on priniesol ale je tam napisane ze sa to nema pouzivat pri vysokom krvnomtlaku no ja ho mam niekedy zvyseny tak aj olejcek putoval do suflika.No to je fakt priserne ale ja mam z tych vedlajsich ucinkov paniku.A ten IKAN to je co? adka
paulícia naklikaj si stránky dozadu tám sa všetko dozvieš
vidíš Adka aj to som mala a po troch dňoch som prestala lebo mi to nepomohlo hoci som vedela že homeopatika účinkujú až po dlhšej dobe
ake skúsenosti máte a užívaním antidepresív? neškodia veľmi? hlavne ma zaujíma, či neovplyvňujú srdce a krvný tlak? a pomohli vám pri úzkosti?