Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
MILOŠKO pusa k meninám :)
denisa, nepocula som este o tom ze by mala uzkost suvis s cukrovkou, fakt nie..
zuzka dakujem ti velmi moc, az mi slzy do oci vyhrkli... si zlata a vazim si co si mi napisala.
dakujem za odpovede.
a na tu otazku o cukrovke by ste mi este nevedeli odpovedat?
katka máš dvadsať rokov a si nútená riešiť problémy,ktoré možno neriešia ani oveľa starší ľudia ako ty.Robíš školu za ktorou dochádzaš,pracuješ.musíš si sama na seba zarobiť,rodinné problémy.Ja si myslím že to by zložilo aj vola.Pre mňa si veľmi silná osobnosť a fakt klobúk dolu pre to si ťa hrozne vážim a tvoji rodičia by na teba mali byť len pyšní.Toto mentálne ret.a bezďak nerieši.
tati to mi je luto... :( treba tomu nejak prist na koren a odstranit to, lebo je to na slaktrafenie..
ale je to take zvlastne..
katka to je presne to ako sme tu už rozoberali bezdomovcov,prečo ty netrpia úzkosťou.Nemajú starosti.To isté aj cigáni v tých osadách,tiež ich bežné veci ako či neprídem o robotu alebo problémy v práci netrápia.V podstate sú to šťastní ľudia
nasla som zaujimavu vetu na margo uzkosti: "Čím je človek viacej inteligentnejší, tým viac môže predvídať čo by sa eventuálne mohlo stať, mentálne retardovaný ma menej dôvodov báť sa."