Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Všetci tu máme v podstate to isté, aj ja mám GUP, aj PP, aj tetániu, ja to nejako neriešim a nerozlišujem...proste je to psychika a punktum :) SUNNIE neurol som ja brala dosť dlho, len polovicu 25mg a sa mi vidí, že mi zabral takmer vždy... v hrozné dni som si dala 4 polovice, viac myslím nikdy nie... Teraz si ho dám tak raz za dva týždne tú polovicu
Ale čoby, trvá aspoň 2 týždne, kým zaberú AD, zatiaľ by sa to malo vykrývať anxiolytikami... Ak ti je stále veľmi zle, tak volaj doktorke...ja som jej vyvolávala neustále, až mi došlo, že to nie je v poriadku a treba ju vymeniť. Odvtedy sa to začalo zlepšovať...samozrejme, že nielen zmenou lekára
misiak neurolog povedal vraj je ro generalizovana uzkostna porucha ale neviem aky si mal ty problem ci mam radsej zajst za psychyatrom
tatiana 26 ja som sa zacala teraz liecit neurolog mi dal xanax a citalex beriem asi tyzden ale nic nezabera cela sa klepem mam pocit ako keby som flamovala cely tyzden a take stavy mam uz mesiac
čawky...no miško tak si tu, keď všetci? :)
misiak mas tuto diagnozu ?
kto si bude so mnou chatovat na temu generalizovana uzkostna porucha
lukkAas ak si na nete tak prosim odpis