Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ďakujem Ti Damaxy za svoj názor!
Určite máš pravdu, poďľa mňa ľudia sú dobrý aj zlý, ale mi musíme veriť že viac je tých dobrých.
Ja čo mám osobnú skúsenosť, tak som prišla na to, že pri niektorých ľudí sa cítim zle. Je to konkrétne osoba ktorá ma v minulosti často navštívila.Vždy keď tu bola,som bola nervôzna a nepokojná,a po jej odchode som mala časté bolesti hlavy.
Pravda je to,že sme neboli blízky názorovo,ona každého ohovárala, bola stašne chamtivá a závistivá.
Často som ju upozornila,že nechcem počúvať jej klebety,no ešte sa ona urazila.Ja stále tvrdím,že život je krásny,a ľudia sú dobrý,len niekedy okolnosti ich vedú k tomu aby ubližovali iným.
Vždicky keď odišla,som cítila strašnú únavu,nevedeľa som koncentrovať. Mame som sa sťažovala,a ona mi radila,aby som po jej odchode zapálila sviečku,vraj to vyčistí vzduch od zlých energií. A radila mi aby som ju jednoduch nepúšťala dnu,predsa je to moje súkromie,a ja sa rozhodnem koho pustím. Tak som aj spravila, no ona sa urazila,ale ja sa cítim oveľa lepšie že sem nechodí.
Minule som čítala o tom,že sú ludia,ktorý kradnú druhým energiu.
Presne tak to opisovali,čo som zažila aj ja.
ahoj damaxy.tak dnes sa mi zhorsil aj zrak a vidim rozmazane a zavolala som teraz lekarke a povedala nech ten seroxat neberiem.mam prist po vikende k nej tak dufam ze ten autobus zvladnem.pekny den.
zitta,k tomu čo píšeš,sú veci medzi nebom a zemou,ja verím,že zhora k nám prichádza len láska a dobro.Na všetko typu zjavenie,vysvetenie,oslovovanie inými svetmi,hovorím neviem.Možno to je možno nie je,neviem.Raz som sedela pri ohni s ludmi,ktorí hovorili o tom, že vidia aury chorých a zdravých a podobné veci.Vstala som a odišla,lebo sa do mna stahoval nepokoj.Prečo neviem.Ani sa týmto nezaoberám.Ja verím v dobro lásku pomoc druhým.Mna toto posilnuje a možno ochranuje.Hladám to čo je dobré,pričom prichádzam do styku aj so zlom,lebo bez protikladov by sme si nevedeli utvorit názor.Všetkým želám príjemný de a pokojnú mysel
dobrý den všetkým,hyla magnézium je minerál proti stresu,nie je to liek a aj ked necítiš nejaké účinky,uvolnuje a doplna to čo z nás pri zátaži vyplaví.Jarka správny prístup a jednoducho si nad PP,Ina kedže si bola chorá a mala si zlé pocity chápem tvoje obavy.Ale prístupom,že všetko je otestované,že poznáš aj naše skúsenosti s týmito liekmi,ti môžu dodat odvahu,že ti len pomôžu.Keby to bolo rýchlo návykové predpisovalo by sa to opatrne.Ja aj alternatíva sme to brali,lenže mojmu vedomiu som hovorila,že mi to uvolnuje chrbticu a ked stačilo prestali sa papkat.Chápem tvoje obavy,rozumiem ti,ale ked budeš v pohode sama tie lieky vyšmaríš do kúta.Moja skúsenost,ked som chorá beriem poctivo,sledujem ako sa cítim,ako sa polepšuje,rozmýšlam vzala som si ,ked je ešte lepšie,poviem si vynechám jednu dávku a ked je dobre skončím.Chémia má nám len pomôct,ostatné je na nás.Slnko je najlepší lekár,takže to užívaj celý týžden.Tešíme sa na tvoj návrat a pozitívne výsledky morsko slnečnej liečby.
Ahojte dievčatá,chcem Vám napísať jeden príbeh,ktoré sa nedávno stalo mojej kamarátke.
Kamarátka býva v trojizbovom byte,a má tri deti. V poslednom čase sa jej nič nedarilo,mala kopu problémov. Začala mať vážne zdravotné ťažkosti,a deti jej tiež boli stále choré.
V tom stretla jednu staršiu pani,ktorej sa posťažovala.
Tá pani jej ponúkala pomoc,a pýtala sa či ju môže doma navštíviť.Ona súhlasila,tak sa dohodli.
Deň,keď mali dohodnuté stretnutie,prišla k nej pani s pánom farárom. Ten najprv popozeral byt,pozrel sa na nich a potom im oznámil,že sú prekliete. Že vraj majú nepriateľa ktorý im chce ublížiť.
A že cíti veľmi zlú energiu u nich.
Potom vysvätiľ celý byt,pomazal dvere,nakoniec aj ich pomazal.
Kamarátka bola v šoku,lebo to vôbec nečakala,a neni ani veriaca.
Teraz po pár týždňoch sa mi ozvala,že sa jej lepšie darí,a deti má v poriadku.
Mne sa to celé zdá akosi čudné,veľmi neberím v takých veciach. Chcela by som vedieť Váš názor!!!!!
Ahoj Ina,
Aj ja som mala problémy s chrbticou,a nakoľko mám v karte uvedené"totálna intolerancia liekov",tak ma pekne vyliečili injekciami mydocalm.
Vedľajších účinkov liekov sa báť nemusíš,ak si citlivá alebo máš alergiu,tak sa objavia kožné vyrážky.V tom prípade Ti lekár musí napísať iný liek s inými zložkami.
Ale najčastejšie vedľ.účinky liekov sú žalúdočné ťažkosti.
Môj manžel má tiež ťažkosti s chrbticou,a má aj žalúdočné vredy. Keď to povie,lekár mu dá taký liek,aby čo mal najmänej vedľ.účinkov.
Pozdravujem Vás všetkých,pekný deň Vám prajem bez PP!!! :))))
ahoj Ina,
som rada, ze prave si definovala svoj problem ako chrbtica. Tak tu mam bohate skusenosti :D. Mam pred asi 8 rokmi za sebou takmer 6 tyzdnov v nemocnici s cca 50 infuziami a poslanie domov, kedze som odmietla dat operovat vtedy len operovatelnu diagnozu /hernie viacerych diskov=platniciek/. Vtedy sa este nerobila ozonoterapia, len klasicka operacia.
Takze chrbtica: myolastan ano pre zaciatok liecby. Neboj, ked si das aj 1 tbl. Uvolnenie tych spaziem treba podporit. Bud pokojna, to Tvoje telo bez problemov spracuje. A kedze ides k moru: na uvolnenie spaziem, stuhnutia je vyborne SUCHE teplo. Ja som vyrazne nastartovala moznost kvalitne zit aj s chrbticovymi problemami na pieskovych plazach. Kazdy den poobede, ked bol piesok horuci, som odisla na pieskovy priestor bez ludi, plavky dole pod krize a do takeho horuceho piesku som si lihala aspon na 30 minut. Tymto som nastartovala uvolnenie okolo chrbtice. Ale ako som Ti uz pisala, o chrbticu sa musime stale starat. Lepsie preventivne, ale my dve to uz musime aspon udrziavat v pouzitelnom stave :D. Tusim vcera som Ti pisala o vhodnom cviceni, potrebe relaxu, atd.
Ku xanaxu /neurolu/: Lexaurin tiez patri do rovnakej skupiny, ale ma inu ucinnu latku s miernym sedativnym a myorelaxacnym ucinkom /aj xanax/. Uvadza sa vsak mensie riziko vzniku liekovej zavislosti. Xanax si zober so sebou, ak by si mala pocit rozhadzanych nervov. Ja by som bola na tej 1/2nej davke ako Ty.
Kinetoza - problem na mori. Ak Ta chyti, kludne si daj kinedryl. Potom xanax nie, budes aj tak "otapena". su vraj aj dobre homeopatika proti kinetoze, nema skusenost.
Prajem Ti krasnu dovolenku, uzi si kazdu chvilku a nespekuluj nad liekmi. Ved aj tak ten najlepsi liek mame kayda v sebe, dievcata.
Ahoj Jarka:Nemôžem sa neozvať.DESMOD počúvam asi tri mesiace aj keď niektoré pesničky sú dosť pesimistické.Nikdy som nepočúvala podobnú hudbu,ale teraz sa pri nej dokážem vyblbnúť a nemyslieť na hlúposti.Keď mi je fakt zle pesnička(neviem názov)..kto z Vás vie do mojich očí vrátiť späť,to čo už dávno strácajú.. mi pomáha vyplakať sa a je to.maj sa
ahoj jarka.preco ti zmenila tie lieky? precitala so si tu v kolonke lieky charakteristiku remoodu.je podobny ako seroxat.aj tie iste vedlajsie ucinky ma.moze mi ich zmenit lekar zo dna na den?
Jarka ja mam teraz iny problem, ktory vznikol pri panickej poruche.Tej sa už nebojim.Ja som si vtedy nakupila knihy o relaxacii, chodila som cvičiť a vedela som zhruba čo mam robiť ked to na mna išlo.Teraz mam ale problem s tou chrbticou a ja sa bojim tych liekov aby sa mi potom nevratil ten stav pred tym.ja viem že je to asi smiešne ale ten kto pozna ten blby pocit, že si ma dať neaky liek ale už dopredu sa boji, že bude mať vedlajšie účinky ten t vie o čom hovorim.Ale mne velmi pomahaju vaše rady a skusenosti, lebo pri panickej poruche sa každy niečoho boji ale každy niečoho ineho.Ja som napr.Musela chodiť každy deň autom hore dole 100km a prvy krat som nevedela ako vobec pojdem ale čo som mala robiť?Musela som, to by sa niekto vtedy nasmial, bola som obklopena flaškami mineralok, flaštičku s homeopatikmi na palubnej doske a cd s relaxačnou hudbou v radii.A ked som sa večer vratila domov živa tak som si povedala zvladla si to, tak to zvladneš aj zajtra.teraz sa citim už ako viťaz že som sa z toho dostala ale vtedy som mala pocit, že to už nikdy nebude tak ako pred tym.Teraz sa rano zobudim a rozmyšlam, čisi mam dať tabletku alebo nie a ked ju konečne prehltnem, tak sa stale pozorujem,či mi niečo nie je čo bolo na letačiku alebo či si možem dať poobede tu druhu.Sem tam si poviem, že už mi je to jedno ale sem tam nad rozmýšlam jak blb.