Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Este musim nieco napisat ide teraz pesnicka od DESMOD .. to co ta trapi to trapi mna mam strach ze niekto ti to povies skor nez ja..... velmi sa mi paci ked ju budete pocuvat tak si na mna spomente
hyla aj ja som rada ze sme sa tu vsetky stretli tiez som mala pocit ze len ja to mam a som rada tiez za vsetky prispevky ja beriem dvoje liekov ako som uz pisala uplne zaberaju bez vedlajsich ucinkov.
ina ahoj citam dalej neviem ci si tu este skus sa opytat na tie lieky co beriem ja urcite ti zaberu. A co sa tyka lodi mojej sestry deticky ked soferujem je im strasne zle aj v MHD tak im dava homeopatika ktore ucinkuju ako kinedril ale neuspavaju opytaj sa na to v lekarni.
ahoj damaxy neviem kde je ta posta :-) no nic poobede ti napisem mail mam tolko stranok a este aj cakam co musim povybyvovat este chcem docita vcerajsie prispevky a hor sa do prace.
ahoj zitta jasne ze spolu bojujeme :-))) a spolu to zvladneme a basta! :-). Ja ako stale spominam beriem remood naviem ci je navykovy a vecer frontin ale neriesim plne doverujem svojej psychiatricke nemam ziadne vedlajsie ucinky z tych liekov ako si si precitala tiez som schudla ja som sa bala cestovat v MHD byt sama v kancelarii a tak teraz uz to preslo. Moja psychiatricka chodi po konferenciach po celom svete a je ozaj odbornik preto jej ja plne doverujem. Skuste sa opytat na tie lieky co som napisala co vam povie.
Ahoj ina mne moja psychiatricka po dvoch vetach povedala ze je to panicka porucha a dala mi antidepresiva najprv paretin teraz remood proste ak mas tu chorobu tak ze to je dobre ze naco sa trapit a potom postupne budeme vysadzovat ale este nie je na to cas. Ja sa toho vobec nebojim proste to musim potom zvladnut bez liekov. Drzim ti palce. Ja mam fakt zlatu psychiatricku a som jej vdacna za to ze uz nemavam tie stavy.
Tak pekne po poriadku :-) Hyla ja som presne tak schudla ako ty ale nemam depresiu len mi trosku vadi ze na mne vysia veci tiez asi z 57 kg na takych 51 mozno menej proste miesto cisla M alebo L nosim S-ko. Ale nevadi hlavne nech sme zdrave ja som asi schudla preto lebo som sa bala vtedy jest vecer ked som mala tie stavy ze sa zadusim. Neboj priberieme casom :-)
ahojte dievcata.chcela by som sa vam podakovat za vase rady na tomto fore pre PP.velmi mi to pomaha lebo sa mi zdalo ze siroko daleko mam len ja ten problem.je fajn si s niekym pokecat o problemoch.ja som chcela len ci si nemam davat na vecer polku frontinu aby som lepsie spala.beriem len pol tabletky rano seroxatu.co poviet?to magnezium neviem ci mi pomaha.necitim nic.to hucanie mi uz trocha prechadza a tak prerusovane spim celu noc.zacala som cvicit pet tibetanov.je to celkom zaujimave cvicenie.vdaka za kazdu radu.mimochodom pozdravuje vas moj manzel a dakuje vam za kazdu radu lebo vie ze mi to pomaha ked nie je teraz somnou.
Čau alternativa, xanax mi predpisal neurolog teraz v pondelok ale prvy krat som si ho dala utorok ale len 1/2 z 0,25mg lebo som sa bala ale ešte viac som sa bala toho myolastanu , dala som si namiesto 1 len 1/2 na noc a celu noc som sa budila a pozorovala čo to so mnou robi.Inak sa nebudievam.Ja som trpela od januara poruchami uzkosti a panickeho strachu, pri tom sa mi vždy zvýšil tlak a tep tak mi v januari predpisal doktor ešte coronal5.Ako som začala chodiť psychiatričke tak ona mi postupne znížila ten coronal tak že teraz beriem poobede 1/2 tabl.Ale ja som si vypestovala strach na lieky a bojim čo možem kedy si dať.Aj teraz rozmýšlam, že ked pojdem na lodi a budeme mi zle čo urobim inokedy som si dala kinedril a bolo po morskej nemoci ale teraz neviem či si take niečo budem moct dať.Nemaš neaku radu pre mna?Dakujem
Ahoj dievcata,
prajem Vam pekny weekend a aj dovolenku, ktore "vypadnete" z kazdodenneho kolotoca povinnosti.
Ina,
xanax uz beries a ako dlho? Mas aj ine problemy okrem chrbtice? Myolastan poznam aj ja, tiez som chrbticiarka uz vela rokov. Je z chemickeho a terapeutickeho pohladu vyborny. Ale aj "uvolnenie" svalov a nervov nie je dobre prehnat. Cize drz sa len odporuceneho davkovania. Ku xanaxu: mnam pocit, ze jeho pribuznym je aj lexaurin /kedysi radepur/, ale to si musim preverit. Inak aj ja pouzivam system Damaxy - keby bola potreba, je liek v kabelke. A ta potreba nie je, lebo mam istotu. Este Ti napisem, ak stihnem do Tvojho odchodu.