Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
marcelina78 a ty beries aj nejake lieky na tu uzkost?
Lilka vino som nepila, ani nepamatam, v minulosti mi busievalo srdco z alkoholu aj z maleho mnozstva , ked som tieto problemy este nemala, kavu nepijem, iba tie cigaretky, tych sa neviem vzdat...
Staci mi, ze kazde rano sa budim v stave ako po hroznej opici, hoc nepijem alkohol teraz vobec, je to nefer...
marcelina78 a este co sa tyka toho vina preto ti je horsie ked ho vypijes lebo kava, alkohol a cigarety su to najhorsie pri uzkosti!! ja som prestala aj fajcit aj pit aj kavu nic... lebo to ti zhorsuje stav...
marcelina78 ked mas take stavy ze ti byva zle mala by si zajst psychiatrovi nech ti nasadi antidepresiva a nevysadzaj sama nic! taketo lieky kym zaberu trva aj mesiac.. nemusis sa bat ze budes malatna alebo tak po antidepr.. je to blbost dnesna doba je uz o niecom inom, ja beriem lieky uz 9mes. a ani neviem ze ich beriem a vdaka nim zijem konecne normalne ako predtym... tiez som predtym brala lexaurin ale konecne ho uz neberiem iba antidepr.. to busenie srdca mam aj ja, ale mne sa zda ze to pride vtedy ked zacnem mysliet na to ako sa citim, ci sa mi dobre dycha a tym si to asi sama privodim aj... potom sa snazim odreagovat a ono to prejde.. a inak vraj treba cvicit.. najdi si nejaky sport aj ja sa snazim ked mam cas lebo pri sporte vyculujes hormon stastia a my tento hormon potrebujeme :) a aby sme neboli aj v strese.. a odporucam magnezium a vitamin B...
presne , to srdce mi busi aj ked ticho lezim casto a keby som si dala pohar vina, tak mi ide vyletiet, ze nemozem ani spat, na toto mi zaberal sedatif homeopatia od boiron kedysi. vysadila som mirzaten sama , aj tak mi nezaberal , sem tam musim dat polku lexaurinu, aby som bola schopna kamsi ist a cosi vybavit, lebo niekedy je nadludske usilie ist aj nakupit potraviny, tie stavy, ze mi je zle, slabost, na odpadnutie su hrozne, uz by som chcela normalne kamsi ist, zabavit sa, uzit si den...
viete co ma stve? ze mi to stale beha po rozume...ja som strasna, ked ma nieco stve tak na to musim stale mysliet a to neni dobre
katkaxxx aj ja zvyknem mat zvyseny tep.. a pritom nic nerobim..neviem cim to je...
cauko baby ako sa mate? chcela by som sa vas spytat - aj vy mate v klude zvyseny tep? castokrat si to vsimam, ze napr niekde v klude sedim a srdiecko je take zrychlene, ako keby som prave vybehla po schodoch alebo tak, trva to bud chvilku alebo tak 30 min a potom to prejde.. ale stava sa mi to pomerne casto.
ako budete sviatkovat? tesite sa na Vianoce? ja ani nejako extra nie..
Malickasom aj podla mna to moze byt uzkost a uzkost prave vtedy pride ked sa zlaknes... ja ked som mala najtazsie stavy uzkosti tak som mala aj zdrav.problemy, traviace ani nehovoriac, bolesti chrbta, krku hlavne...nemohla som sa uvolnit, vkuse napata...
Monza podla mna ked mas problemy aj teraz koli partneri tak by si mala riesit, lebo ked budes vkuse v strese a nervovat sa tak sa ti to podla mna bude stale vracat.. Mne prave moj priatel pomohol v tych najhorsich chvilach, stale mi hovoril ze neboj bude dobre a uz aj je :) a ja verim tomu ze uz iba dobre bude, musim tomu verit a snazim sa nemysliet na to a stale si poviem ze su aj horsie veci v zivote ako uzkost.. neumiera sa na to takze :) je to sice veelmi neprijemne ale ved existuju lieky a takisto existuje aj hypnoza ktora je veelmi uspesna vraj! mne ked sa to nahodou vrati tak ju podstupim.. robi to normalne psychologicka ku ktorej som chodila aj na sedenie, nieje to ziadne sarlatanstvo ako si pozno niekto mysli :) tak skus Monda mozno ti pomoze ked sa ti to stale vracia lebo to musis mat v sebe a nevies do dostat von asi...
Malickasom- tieto tvoje stavy mozu byt uzkost..je to normalne, ze to moze byt spojene s traviacimi tazkostami...ja som to napr. nikdy nemala..len mi busilo srdce a pocit na odpadnutie, nemohla som dychat...ale teraz to mam spojene s traviacimi tazkostami...vie mi byt hrozne zle od zaludka, triaska..busenie stdca..Ale, ak to vies sama kontrolovat, tak je to dobre..