Úzkosť

rebarbora1970

Maybe ako som písala som chorá už roky. Prešla som asi všetkými moýnými štádiami, mám za sebou aj hospitalizácie.
Užívam lieky, skoro každoročne mi ich už dnes lekárka mení nakoľko niektoré už po rokoch strácajú účinok.
Ja dnes mám už aj takú schopnosť , že tie roky ma naučili regulovať si lieky aj podľa toho aký mám deň. Uživala som toho už veľa teraz mám Serlift, Lexaurin, Triticco .

maybe

Rebarbora a čo si užívala ?? A ako sa cítiš teraz ?? Zrejme je potrebné uzivat AD, inak to nejde..aj ja som vyskúšala kdeco a nič..:(

maybe

Rebarbora a čo si užívala ?? A ako sa cítiš teraz ?? Zrejme je potrebné uzivat AD, inak to nejde..aj ja som vyskúšala kdeco a nič..:(

rebarbora1970

Nilá moly na úzkosť sa liečim vyše dvadsať rokov a tiež som spočiatku vyskúšala všetko možné aj na báze alternatívnej medicíny, vyhodila kopec penazí za nádej.
Nakoniec som aj tak na liekoch a nerobím už žiadne pokusy. Ak Tebe pomohla táto pani tak Ti gratulujem a držím palce aby si bola ok. Ale vieš táto choroba je aj o podvedomí a ak človek začne pozitívne myslieť je to cesta k uzdraveniu a potom sa treba všetkým veštcom a liečiteľom zo srdca podakovať za to, že to pozitívne v Tebe naštartovali.

maybe

Ahojte..nedávno mi psychiater diagnostikoval uzkostnu poruchu..dal mi aj AD Citalec..berie ho prosím váš tiež niekto ? Rada by som vedieť, kedy asi začne ucinkovat..chcem totiž čo najskôr do práce ;-) ďakujem...

maybe

Ahojte..nedávno mi psychiater diagnostikoval uzkostnu poruchu..dal mi aj AD Citalec..berie ho prosím váš tiež niekto ? Rada by som vedieť, kedy asi začne ucinkovat..chcem totiž čo najskôr do práce ;-) ďakujem...

medovka1970

Ahojte všetci!
Aj mne bola diagnostikovaná úzkostno depresívna porucha.
Prosím Vás ak máte skúsenosti pomôžte mi naozaj sa toto ochorenie môže prejaviť sklonom k slabosti, pocitom odpadnutia a poruchami rovnováhy. Niekedy mám pocit ako keby som každú chvíľu mala padnúť na zem.
Je to hrozné.

Dakujem

tibbi88

Tak, u mňa stále pretrvávajú úzkosti a depresie, navyše sa teraz príznaky o dosť zhoršili, k tomu samovražedné myšlienky, myšlienky k sebapoškodzovaniu, nutkanie urobiť niečo šialené, chudnutie...takže bez liekov to nešlo a opäť som skončil na psychiatrii, navyše som aj PN, mám dni, keď sa ani nseprchujem, nechce sa mi stať, nič sa mi nechce robiť a prakticky nič nerobím. Teraz mi lekárka predpísala Seroxat, Xanax, Coaxil a Mirzaten.

monza

Prosím Vás, ktorí trpíte úzkosťou,panickou poruchou mávate návaly tepla? Posledné 2 dni to mám každú hodinu. Bola som na MR mozgu, neviem či mi aj tá nemohla uškodiť. Necítim sa dobre, pobolieva ma hlava, točí sa, slabé nohy. Ďakujem.