Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Veve

Ahoj Nikuš Keď si si dala neurol a len štvrtku tak sa ti nič nemôže stať.Neboj na skúškach nič nezabudneš.Pravdepodobne ťa ten liek trochu omámil a nemohla si sa sústrediť na učenie. Prečítaj si neurol nežiad.účinky a ak sa dobre po nich necítiš tak ich jednoducho vysaď.
Ak už máš po skúške tak odpíš ako si dopadla.
A vy ako sa máte? Moja bambuľka teraz spinká.Minulý týždeň som jej dala prepichnúť ušká.Teraz má náušnice a aká je v nich zlatá. V noci mi spinká dobre.
Ja užívam Seroxat a ten mi nič nerobí-tak mi dobre sadol.Teraz mám len 1 tab-.denne a psychiatrička mi povedala že je to teraz O.K....ale dokedy no to neviem.

nikus

jezus maria!!! ja som urobila hroznu blbost a teraz za nu platim :-((( v pondelok mam skusku, na ktoru sa ucim uz dva tyzdne a dnes som sa zobudila s hroznym pocitom potom co som spala asi dve hodiny... kedysi mi psychologicka predpisala neurol ked som mala zachvaty paniky tie stavy ma uz presli, ale dnes som si na neho spomenula a dala som si stvrtku, ze si este dve hodinky pospim ale namiesto toho som sa dostala do stavu ked som uplne mimo nic sa nenaucim a ani nespim a este je mi k tomu hrozne, ale hrozne zle mam sucho v ustach a som neskutocne zufala. poradte mi co s tym. ten neurol ma uplne dostal a myslite, ze zabudnem na vsetko co som sa ucila? neviete dokedy mi tie ucinky budu trvat? ked som ho brala miule tak to tak nedopadlo :-((( co to ma znamenat??? p.s. este nebol po zaruke

silvia a

Milos M
Mas pravdu,lenze tie lieky mi dr predpisala a uzivat ich mam iba v pripade potreby.Moj hlavny problem spociva v tom ked som doma stale nad tym rozmyslam,je mi zle nie je mi zle?Musim nieco robit aby som nemala cas rozmyslat nad tym,v praci je to pohode myslim na ine veci..Tak koli tomu viem ze ich nemusim uzivat stale a preto sa snazim vyhnut sa liekom.

silvia a

Ahojte,neviem ci moj problem patri do tejto diskusie ale budem rada ak sa najde niekto s podobnym a pokeca:o)Len tak v kratkosti,moj problem spociva v tom ze staci ze rozculim alebo kricim a ostane mi zle,toci sa mi hlava a mam pocit ze mi niekto sedi na ramenach,nemozem jest pit..proste hroza...snazim sa potlacat nervozitu,no niekedy sa to proste neda,brala som xanax ale nerobil mi dobre,bola som este viac nervozna,prestala som brat lieky,lenze niekedy sa to proste neda vydrzat..teraz mi lekarka predpisala neurol,ale zatial sa snazim neuzivat ho,no neak som sa rozpisala:o)to je na zaciatok asi tak vsetko..budem rada ak niekto popise,popripade poradi,kludne aj na mail hladaj5@azet.sk

Veve

Ahojte :-)
Lenčok som rada že si sa tu ozvala.Dúfam že ti to lepšie pomohlo a prišla si na iné myšlienky.
Miloško áno mám materské povinnosti ale odkedy mám malú Veroniku tak sa mi psychika trochu zlepšila.Mám ju veľmi rada :o)a nevimenila by som ju za nič na svete.Pekne sa usmieva a tento týždeň sa jej konečne prepichli ušká.Plakala ale držala sa.Teraz má nádchu.
Na budúci týždeň idem psychiatričke a psychologičke. Lieky zatial podctivo beriem.
Tak sa zatial majte :-)

lencok1

mishi moja ajoj:), som od stvrtku doma...citim sa fajn, uz mi tam bolo naozaj dlho...vela mi to dalo, ja sa az teraz zacinam citit ovela lepsie:)...inak som si na teba zohnala cislo, lebo sme sa nestihli rozlucit, ale zatial ti stale nejde:(...ako sa mas ty? myslim na Teba, tak sa drz a ozvi sa mi:))))
inak vsetkych pozdravujem, veve kym som bola tam moc som telefony nedvihala, kvoli liecbe, ako sa ma tvoje male:)? a milosko ty ako? vsetci sa drzte:)

rita23

citim uzkost, pocity beznadeje. Vzdy ked to citim,boli ma pritom zaludok. Mam v stredu skusku, nedari sa mi na nu ucit, o mesiac mam odovzdat bakalarku, skolitelka mi stale v praci nieco vytyka,chodim do prace od 7.00 do 18.00 a nemam kedy pisat ci ucit sa. A kamoska ma zavolala k nej na party uz pred mesiacom a ja to odriekam kvoli tomu, ze sa mi nechce cestovat pre jednu noc zabavy asi 400km. Ona sa hneva ja neviem ako pokracovat a mam pocit ze zivot nezvladam. Je pre mna pritazky.