Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Veve

Ahojte
No Miloško neužívaš tých Lexaurinov akosi veľa?Keby si chcel vysadiť Seroxat tak postupne-musel by si si postupne znižovať dávku.Keď som otehotnela tak som si ju musela postupne znižovať až som ju úplne musela vysadiť. Som rada že sa ako tak máš dobre.
Lenčok na akom liečení si?Aj mne by sa zišlo tiež nejake liečenie-myslím povzbudivé...
Malá sa má zatial dobre-pekne mi papá a už viac sleduje, pozerá.Dnes bola akási moc uplakaná lebo moc nespinkala.Už konešne spinká...:-)
Miloško je tá kniha o Ako sa zbaviť stresu...dobrá?Vieš chcela by som si ju kúpiť. Ešte jednu otázku:Dostaneme sa raz z tej panickej poruchy a nebude nás už prenasledovať úzkosť?Ja neviem pretože to trvá už dlho...aj keď je to o niečo lepšie v mojom prípade...vopred ďakujem.
Tak sa mi tu držkajte:-)

lencok1

no zbavili ma tu liekov hlavne tych navykovych xanaxov, momentalne uzivam uz len ixel, to je nejake najnovsie antidepresivum francuzske, a je to naslabsie AD, uzivala som aj plexxo ako stabilizator nalady, ale to uz mam von, lebo som dostala alergiu...moj zasadny problem, ktory vsak nesuvisi s liekmi sa zatial nevyriesil...ten budem riesit az doma...a raz hadam aj ja budem stastna...ale celkovo mi toto liecenie dalo vela, najvacsia skuska mojho zivota...vstekych vas krasne pozdravujem

usmev

škorica:včelie produkty:materská kašička alebo včelí peľ užívať dlhodobo.ak chceš, napíš:duratnakatka@zoznam.sk

jaja

ahoj miloš- som ti vdačná za tvoje rady - boj s DP,DR- ked mi bolo najhoršie som si ich čítala:-), už sa nebudím s tým, že čo ak príde tá sv..a:-) akože, ja som možno o niečo na tom lepšie, ako vy, čo ste si zažili s depkou svoje, ale fakt obdivujem váš prístup niektorých... nevzdávaj sa ako doteraz.

lencok1

cavte vsetci,zdravim vas z liecenia, som tu uz skoro tri mesiace...a viete s kym som na jednom oddeleni? s miskou z anorexie, co sem kedysi pisavala:)...som ju spoznala len na zaklade urcitych indicii co som o nej vedela a spytala som sa jej aky ma nick, lebo sme si pisali cez icq a je to ona:)...tak tu spolu safarime na jednom oddeleni, svet je maly:)...nestihnem citat vsetky prispevky, tak neviem ako sa mate? veve ako babo, milosko ako, tishi, damaxy...atd? ja som na najlepsej ceste von:))))...

Veve

Ahojte Miloško no tak to si riadne vyvádzal keď si po nociach behal kade tade.Nie je nad dobrý spánok.Aspoň vieš čo ti škodí.Dúfam že sa máš už lepšie.
Ja sa mám zatial fajn-záchvaty ma zatial neotravujú a úzkosti iba sem tam.Malá Veronika sa má tiež dobre, pekne priberá(už váži skoro 5 kg)len dnes sa jej moc akosi nechcelo spinkať.Teším sa keď už začne chodiť a bude vyslovovať prvé slová.Už džavoce a najnovšie si hovorí "hrkúúú". No niekedy sa musím zasmiať :-)
V poslednej dobe bývam viacej unavená...možno je to aj počasím.
Budem rada ak sem niekto prispeje a napíše ako sa má.

amanda1

je to niečo ako počitačova hra,mozok vysiela do počitača to čo sa deje v mozgu a mi sa musíme učit ako to správne zvladať,lebo tie naše strachy mame naučene,a tymto sa to odučíme,a začneme na svet pozerať inak,tak ako predtym.ja mam zatial zasebou len dve sedenia terapie, hlbkovej a správneho dýchania,a až teraz možem začať s biofeedbeckom,sedenie mam 20.maja,tak dam vedieť ako to posobí.len je to platene,lebo poisťovna všetko neprepláca.Na slovensku sa nepracuje s touto metodov dlho,v čechach maju viac skuseností,najdlhšiu prax maju v Rimavskej Sobote,a aj dobré výsledky,volala som tam a ten pan doktor my dal velku nadej,povedal,že sa da z tohto ,čo mame pp,vyliečiť.ja som z nitry a tu s tym pracuju len detsky neurologovia a psychologovia,pre dospelych to tu nieje,ale našla som si v novych zamkoch,psychologičku,ktora toto zariadenie ma.Chcela by som keby sa niekto ozval,kto podstupil tuto terapiu,ake ma skusenosti

amanda1

Ahojte vsetci.Myra mohla by si prosim napisat nieco viac o tej metode biofeedbeck este som o tom nepocula pa a pekny den vam vsetkym zelam