Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte vsetci chcem vam zazelat pekne leto aby ste si ho uzili a aby sa vam zle veci vyhybali a len dobre prichadzali.Inak navy vobec ti nerozumiem o com pises a co chces tym povedat je to nejak zamotane.Milosko mas pravdu pohyb je super vec.Ako chodim do posilovne,cvicim jogu uzkosti mavam menej i ked niekedy este pridu ale snazim sa to rychlo vymazat z hlavy snad odidu navzdy.Takze opatrujte sa a zase sem nakuknem pa
Až také nároky nemám, ako si tu popísal, mne úplne stačí nemať úzkosť. Ano, správne si napísal, nie ignorovať, ale eliminovať úzkosť pri akomkoľvek jej pokuse objaviť sa vo vedomí.
Najšťastnejší je ten, kto má najmenej požiadaviek. Budha.
Pokiaľ sa človek nechce napchávať liekmi tak musí sám so sebou niečo robiť aby sa zbavil úzkosti. Miloš svoj recept našiel a vyhovuje mu. Niekto zase študuje more kníh a všemožné vedecké publikácie a účinok na sebe nulový.
Miloško, ty nedokážeš ignorovať úzkosť? Ak nie, tak sa to nauč.
Miloško, nieje to zbytočná veta. Len sa nad tým zamysli.
zbohatnut,alebo najst si vysokopostaveneho cloveka a mas postarane o priatelov...:0)))).....aj o blbe myslienky/ale len na cas/
dobra rada Milos?
Zbavte sa úzkostí a problémy zmiznú.
mávam ten pocit, jasné... v dňoch, keď sa cítim hrozne ma takáto hlúposť občas napadne... okamžite sa to snažím vyblokovať z mysle a zatiaľ sa mi to vždy podarilo, normálne si sama sebe vynadám