Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobry večer,ja som nova,a panicku poruchu mam už 12 rokov,brala som všetko možne a AD su navykove lieky,momentalne neberiem nič ,našla som si psychoterapeutku a musím povedať,že lutujem ,že som to skor nespravila.pomaha to viac ako AD,alebo nejake oblbovaky....vysadila som xanax po roku a tie stavy boli hrozne,3 tyždne odvykania.teraz som bez liekov aje to v pohode,aj ked attaky mam stale,a to čo som sa naučila na terapii my velmi pomaha.poteším vas,je metoda,ktora vas odnauči sa bať,vola sa biofeedbeck.
Ahoj Jaja Nie nemám manžela len priateľa.Ešte sme sa nezobrali. Môj priateľ si ešte musí vyplatiť dlhy ktoré má...Má toho dosť a tak by nám neostávalo ani na podnájom.To čo dostávam materskú to nám nestačí.Neviem ako bude ďalej...asi odíde do zahraničia.To je jediné východisko...inak sa tých dlhov nezbaví. Takže musím ostať zatiaľ doma.
S tatom je to stále horšie.Mal vypité a zase na mňa vyvreskoval pre takú blbosť a tak som ušla do ZA. Keď sa vrátim domov tak zase bude to isté...len samé výčitky. Niekedy už toho mám dosť! Maličká sa zatiaľ drží ale nechcem aby v takomto prostredí vyrastala.Priateľ s tým zatiaľ nič nemôže spraviť. U neho sa nedá bývať pre nejake problémy.Po psychickej stránke sa cítim všeliako.....
kathy- skús ľubovník bodkovaný, dosť sa tu o tom popísalo, a zaberá... ja som sa tiež odhodlala ale len na psychologičku, AD nechcem, iba ak prírodné...
veve- ja trpím takouto úzkosťou ked otec má prísť pripitý, popritom mi nič zlé nerobí, len mám akúsi "alergiu" na to, to sa začnem celá klepať, potom to prejde, alebo odídem preč... manžel nevie o tom, ako ťa to trápi, že by s tým prestal?
Ahojte som tu nova, vsetkych zdravim mam podobne problemy ako vy a je super ked sa s nimi mozeme podelit a diskutovat...
Ja som to drzala v sebe uzkost, depresiu , paniku asi 3 mesiace,nik si nic nevsimol ani nepoztrehol,pracovala som,cestovala...ale bolo to strasne...Potom som to uz nevydrzala a povedala kamoske a spolubyvajucej zaroven.Bola sokovana a nestastna ze ci nic nevsimla a zem i nemoze pomoct a nechapala ako som to mohla tak skryvat ze ona by uz vybuchla.
Dohodla som si uz konzultaciu s psychiatrickou, zdvoverila som sa priatelom a sestre.Uzasne ako ma prijali a aki su napomocni.
Chcela by som si vsak najst dobreho psychiatra v blizkosti prievidze nepoznate nejakeho s ktorym mate skusenost? (na nete najdem dost, len lepsie je vybrat si podla doporucenia niekoho komu pomohli a bol spokojny)
Dobré ráno vam prajem,pozdravujem
všetkých.
mila skorica, viem presne ako sa citis. j atiez zo svojej diagnozy mam momentalne velke depresie. teraz som bez Ad, ale uz 30 idem k novej doktorke na kontrolu, tak uvidime. inak mozno nie je na skodu trosku sportovat. cloveka to unavy, roztiahne to pluca, takze ten hrozny pocit stiahnutosti ustupy. idem skusit aj tuto terapiu. Dnes som si dala kolieskove korucule. citim sa fajn, az a to rozbite koleno ;-). zvladneme to!!!
Ahojte Dlhšie som tu nepísala ako sa mám a tak.Záchvaty zatial nemám...uvidíme dokedy to vydrží.Minulý týždeň som bola u mojej psychiatričky a mám užívať ďalej Seroxat a podla potreby Lexaurin.Teraz sa po psychic.stránke zatial cítim dobre.Niekedy mi je horšie keď tato nadáva.Snažím sa to prekusnúť ale nejde to.Proste som na neho nahnevaná keď si vypije a potom dosť nadáva.
Maličká sa má zatial dobre a dobre papá. To čo ma trápi je to že má na hlavičke na ľavej strane drobnú cystu cca 9x4 mm.Zatial jej nič nehrozí. Keby sa jej to zväčšilo tak by musela ísť na operáciu.Bola som z toho zhrozená.Budem sa modiť aby sa jej to nezväčšovalo.Najhoršie je na tom že tá cysta nezmizne.
Okrem toho má vrodenú chybu očí tzv.nevyvynutú sietnicu na oboch očkách.Doktror povedal že sa s tým nedá nič robiť.Vraj že ju máme sledovať. Ale zatial vidí lebo sleduje čo sa deje okolo.
Ešte sa ozvem. Miloško daj vedieť ako sa máš.
tak sa tesim na tvoj mail.zatial som nic nedostala.som rada ze si sa vyspala,lebo je dolezite aby bolo telo odpocinute ked chce aj mysel normalne fungovat.
Dnes som spala dobre len raz som sa zobudila a hned som zase zaspala, neurol začal účinkovať.Inka píšn Ti mail.