Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jeffrey

poradíte mi nejakú knihu, resp. knihy ktoré je dobré si prečítať a pomáhajú pri liečbe úzkosti? Ďakujem

ooo

Smiem sa spýtať ako sa vám prejavujú panické ataky a čo robíte počas nich a po nich? Lebo ja som jeden mala pred 2 týždňami, ešte som sa z toho nespamätala a včera ďalší, ešte horší a nemôžem sa z toho dostať... trval asi 2 hodiny s max. intenzitou, dala som si jeden a pol oxazepanu, máličko to povolilo a zaspala som ale stále mi je hrozne, už nevládzem

Navy

Miloš, prosím Ťa. Nakopíruj, tento svoj príspevok Pridal:
Registrovaný používateľ Milos M
Včera 20:59
a pošli ho na blog.depersonalizace.info Má svoju kvalitu.

chudatkomale

ahojte, chcela by som sa spytat ci sa vam niekedy stalo ze vas bolel po nejakom vacsom psychickom vypati chrbat, respektive lavy bok v krizoch.. moze to suvisiet so stresom alebo uzkostou?

škorica

Myslím stránku zdravie, nie tému úzkosť. Depresiu už ani neotváram, levo stale len Navy, a pozerám, že už si začal filozofovať aj na úzkosti.

škorica

Súhlasím s amandou. Ja tiež tomu Navymu vôbec nerozumiem, Ja si myslím Navy, že veľa sa pozoruješ s moc o svojej chorobe filozofuješ, ty si sa do toho tak zamotal, že to vyzerá že nevieš čo chceš. Kedykoľvek zapnem túto stránku tak si tam. Ty nemáš čo robiť?