Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jaja

podla mna je to o psychike, ja ked mi bolo zle v začiatkoch, tak som potrebovala súrne vidieť priateľa... párkrát sa mu nepodarilo ukludniť ma, tak som sa zamyslela nad tým, že sa musím spoľahnúť na vlastné sily, a teraz som sebestačná- je mi tak ako chcem aby mi bolo. nie je dobre sa viazať na niekoho pomoc...

inka

ja by som sa skorica zamyslela nad tym ,preco ti je uz lepsie?co ti pomohlo aby si sa citila lepsie.to ze prisiel manzel domov,alebo ze si sa porozpravla s lekarkou,co to sposobilo?a uberat s atym smerom.najst to co ti vlastne pomaha?
neurol ta sice ukludni ale neodstrani pricinu.uz si spala dnes lepsie?napis mail ,ak mas chut a chces sa porozpravat.

škorica

Ten neurol SR mi predpisala 0,5, on je s postupným uvolnovaním. Povedala, mi že to musím prekonať a že som citlivka. Najviac ma štve, že som muža vytiahla z práce domov čo mi bolo tak zle. Teraz je už lepšie, išiel mi kúpiť do lekárne persen. V utorok idem na tu akupunkturu a teraz neviem či mám pokračovať v ličbe alebo nie.

jaja

PREčO neprejdeš na nejaké potravinové doplnky- prírodné AD=ľUBOVNíK- daj si poradiť od RNG... Ja som tiež začala s xanaxom - asi 5 dní, ale nerobil mi dobre...

inka

ja to nechapem,ako s amoz etakto spravat lekar k pacientovi a este k tomu psychiater.ale bohuzial je to tak ako to je v nasom zdravotnictve.dneska je zazrak ked najdeme lekara,ktory nam chce skutocne pomoct a nielen prezit svoj den v ordinacii.ja som mala statsie na psychologa,teraz som nasla super imunologicku,ale hneva ma a odradza ke dmam nejaky problem a nemozem doverovat lekarovi a spolahnut sa na neho ze mi pomoze

škorica

Inka užívam xorimax a práve som sa dozvedela, že tie lieky od psychiatričky som nemala brať, ked som mala horučku nad 38. Tí lekári nestoja za nič, volala som psychiatričke, že mi je hrozne zle a že som zase 2 noci nespala. A ona, že ved som PN, že vypím sa cez deN, kým zaberú lieky. Akokeby ma nepočúvala, že nemôžem spať ani cez deň.

inka

skorica a co uzivas na tu virozu?vies pytam sa lebo su lieky,ktore s apodavaju na virozu a obsahyju velmi vela kofeinu.a to moze byt tak isto tvoj problem.
a to ze nespis vobec,to ti verim,pretoze som presla tym istym.teraz spavam mozno 3 hod za noc a som štastna ze aspon nieco prespim.ked spim 5 hod tak mam pocit ze som super vyspata.najprv som nemohla zaspat,teraz sa len budim casto.

škorica

Prave som sa dohodla s tým lekárom, ale má volné až v utorok, tiež som rada, že je to MUDr., ktorý lieči doobeda klasickou medicinou a poobede súkromne akupunkturou. Miloš, Inka, keby som mala ten spánok prerušovaný to by ešte ušlo, ale ja som už 4 noci nespala vôbec. Na prechádzku teraz tiež nemôžem ísť lebo mám tu virozu a teploty. Už sa teším, že bude aj lepšie.

inka

myslim ze recept si kazdy musime najst sam.niekomu pomaha akupunktura,niekomu kazdodenne vecerne prehadzky po cerstvom vzduchu,niekomu joga,niekomu staci vypit pohar mlieka s medom alebo salku čaju z medovky.vyrozpravat sa u odbornika a odlozit svoje problemy a strachy z niecoho co ani sami neviem identifikovat
to vsetko skusam ja z casti to aj pomaha,ale este to nie je to co by som si priala a viem ,ze do kedy sa uplne nezbavim aj podvedomych myslienok,ktore si ani neuvedomujem ale su v mojej mysli ,tak ten spanok bude takto narusovany a nekvalitny.ked som bola na dovolenke,bola som zaujata tolkymi zaujimavostami a krasami okolo seba a zaspavala myslienkami co uvidim zajtra ,zobudila som sa rano vyspata a oddychnuta.preto viem ze to chce len pokoj v dusi a na ten si musime najst recept kazdy sam.