Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj ooo.Ako dopadla terapia?Ja som tu poslednú úzkosť zvládla.No už mám zasa ďalšiu,je to začarovaný kruh.Najhoršie je ,že si hovorím, nič sa nedeje.Moje myšlienky sa uberajú správnym smerom,ale pocity ostávajú.Trasiem sa,je mi na zvracanie a najradšej by som vyskočila z vlastnej kože a utekala.
všetkým je dobre... zaujímavé...
Viem, že je to presne takto ako vravíš Miloš... a viem presne aj prečo som ochorela... zajtra mám prvú terapiu, dúfam, že to bude dobrá baba, potrebujem tak dva roky kým to všetko spracujem, čo si vlečiem za sebou...
Ja keď si predstavím, žeby som mala ísť behať, tak už mi je na omdletie :) ale to mi je aj bez toho... inak sa mi to ale zdá ako perfektná veci... s tým behom neviem, ale skúsim sa vrátiť k pravidelnému plávaniu, Pilatesu a začnem asi bicyklovať... niečo musím podniknúť... Inak vy čo ste našli svoju cestu ako sa z toho dostať ste na nás ostatných dosť prísni, ale to je dobre, ja som vám za to vďačná :)
opravim milosa... DAVID SERVAN-SCHREIBER napisal tu knihu :)))
...inac je fakt vyborna, vrele odporucam kazdemu...a tiez milosove rady.
Dobrý večer.Miloš som rada,že ste si našli cestu,ako sa zbaviť úzkosti.Ja s ňou bojujem už niekoľko rokov.Mám obdobie,kedy to na mňa príde a v pohode to zvládnem.P.atak predýcham a idem ďalej.No teraz mám momentálne obdobie,kedy sa to snažim predýchať už týždeň a veľmi sa mi nedarí.Dúfam,že nájedem silu bojovať bez liekov.
Ivuska33 veľmi dobre viem, o čom je reč... brala som 2 roky cipralex a pred pol rokom vysadila... vrátilo sa... mala som dva veľké panické ataky a po druhom som sa rozhodla cipralex znova nasadiť... takých menších mávam niekoľko denne... neustále sa pozorujem a robím všetko, čo si popísala... Ty si sa rozhodla vydržať to bez AD? Lebo u mńa sa to nabaľovalo a skončilo by to asi hrozne, tak ja už len čakám, kedy AD zaberá, len tretí deň ich mám
iwuska, aj ja som mala uzkostnu poruchu zmiesanu s ocd...neustale som nieco pozorovala a vsugerovavala si...a potom sa do toho zamotala(ocd)...takze viem, o com vravis...neboj, nezblaznis sa. pouzi moj trik, absolutne na to kasli.povedz si no a co, pocujem to alebo tamto alebo je mi toto a toto...a ked mozgu vysles signal, ze na to kasles, odburas tym ten uzkostny pocit co ta zviera, a malo by to prejst, lebo si to prestanes vsimat, je to obcas dost tazke si vsugerovat tento pocit ignopracie..ale je to ucinne..aj ja ked asom vysadila lieky, obcas sa mi stavalo..aj prednedavnom..akoby sa mi to malo zase vratit, jedine ignoracia a navnadenie pocitu, ze je to jedno...a nevsimam si nic..funguje
Ahojte,mám diagnostikovanú úzkostnú poruchu,trvá to už asi 4 roky,pred pol rokom som vysadila AD a teraz sa to vrátilo.Zase som sa začala pozorovať,v kuse si nahováram že sa zbláznim.Stále sa pozorujem,každý zvuk analyzujem či ho naozaj počujem,strašne si dokážem vsugerovať veci.Teraz mám pocit že počujem bzučanie,ale keď na to zabudnem, tak to nepočujem.Psychiater mi povedal,že to súvisí s úzkosťou.Máte také stavy aj vy?
ahojte vsetci:)
velmi dobre viem, co su to psychicke problemy, chcem vas vsetkych povzbudit:)ako tak som sa z tych mojich dostala, a to som takto pred dvoma rokmi prosikala mojho psychiatra o elektricky sok, lebo som uz nevladala a citila..ze sa blizi moj koniec...ak sa to nezlepsi...boli mi nasadene lieky, nasla som si v tom case priatela a isto najma vdakaq panu Bohu..som sa postupne davala dokopy, ale slo to.musela som si verit, ze sa z toho dostanem...dnes som bez liekov uz skoro rok, a obcas sice mam pocit, ze sa mi nieco vracia, lomucje so mnou, ale zaklad je, nelakat sa!!!!! je to aj tak vsetko len o poruche v mozgu, sposobenej podla mna dnesnym pretechnizovanym svetom, vsade same signaly...ktore nam prechadzaju cez mozgy, a potom nam prepina..nastastie existuju dnes velmi dobre lieky, takze preto aj kazdemu vzdy radim ist co najskor k psyhciatrovi, cim nesor totiz clovek ide, odklada to(aj ja som to stale odkladala, bojovala s tym sama, sla so k nemu, az ked som bola na uplnom dne, ako to on nazval aj)..cize hore hlavy, drzte da vsetci:) posielam vam objatie a pevnu vieru v uplne vyliecenie, i ked, pri tychto poruchach clovek nikdy nevie)ale aj tak, pokoj v dusi aj mysli vam prajem vsetkym!!!