Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ďakujem. U mňa sú najhoršie asi telesné príznaky - točenie hlavy, ktoré ide až do pocity odpadnutia a kolapsu, slabosť, trasenie... tieto veci mi nekonečne strpčujú život. Ja som tiež vysadila AD a draho za to platím, neviem sa dočkať minúty, keď toto peklo skončí. Nela a dávali ti opakovane vždy tie isté AD? Lebo mne teraz dala zasa tie isté a zdá sa mi, že už mi nechcú zabrať, hoci ona tvrdí, že keď zabrali raz, zaberú znova... Už ich mám 3 týždne a nič, nič, nič, zle mi je jak psovi
Pred 8-mi rokmi,mi taký stárý pán doktor nasadil Deprex a nič na upokojenie.Opakovane som skončila na pohotovosti s atakmi.Potom sa ma ujala,taká mladšia pani doktorka.Tá mi nasadila Seroxat a xanax SR 1 mg.Začala som navštevovať psychologa a učil ma dychové cvičenie na zvládnutie ataku.To dýchanie mi bolo na figu,lebo počas ataku keď som začala dýchať,tak som hyperventylovala a išla som do tetánie.Potom som prestala s dych. cvičeniami a psychologom (nemala som pocit,že by mi to pomáhalo).Xanax som užívala jeden mesiac.Bolo mi dobre našla som znova pevnú pôdu pod nohamy,tak som ho vysadila a ostala som iba pri Seroxate.Po roku mi bolo dobre tak som ho nárazovo vysadila a spadla som úplne na dno.Tak znova lieky a to sa opakovalo do okola.Skratka keď mi bolo dobre mala som pocit,že som nezničitelná.Lenže stres v práci,doma urobil svoje a vždy som sa k liekom vrátila.Najhoršie bolo tehotenstvo od 5-ho mesiaca.Dieťa mám zdravé.Je to dnes už štvorročný chlapec a je super.Je zdravý a nadpriemerne inteligentný.No a počas užívania AD som ataky mala minimálne.Zväčša,keď som nespala,alebo išla na mňa viroza.Úzkosť som mala často.Myslím si ,že to bolo narovnako ,ako teraz,len bol tam ten pocit,že mám v sebe tabletku.Mňa atak až tak nedesí,ten predýcham.Mňa zabíja ta neuveritelná ,nekonečná úzkosť,beznádej, zúfalstvo,nezmyselný strach.Niekedy si pripadám,ako Don Chichot čo bojoval s vetrnými mlynmi
NELA a skúšali ti aj iné AD? Lebo mne príznaky počas liečby predtým vymizli (teraz beriem AD opakovane). A máš tú úzkosť a ataky rovnaké aj s nimi a bez nich? zaujímavé... A dieťaťko máš zdravé dúfam...
Brala som Seroxat niekolko rokov.Dokonca aj počas tehotenstva,lebo tam sa mi to velmi zhoršilo(asi hormony).No úzkosť a ataky som mala aj počas uívania AD.tak som si povedala,že to skúsim bez a mám pocit,že je to rovnaké.výhoda užívania AD bola len v tom,že keď ma počas dňa prepadol atak ,tak som si povedala,že tabletku som si dala a ľahšie sa mi to predýchalo.
Lenčok a ty?
úzkostnú poruchu s panickými atakmi (a tetániu, ale doktori tvrdia, že to je skoro to isté)
ooo ty mas aku diagnozu?
Nela ty niečo berieš?
Nela prvá terapia bola celkom zaujímavá, povedala mi dosť vecí na rozmýšľanie, ale teraz išla na 3 týždne na dovolenku, tak až keď sa vráti budeme pokračovať. ja moje stavy zvládam tak obdeň, ako to sledujem, každý druhý deň je hororový a najviac ma serie, že načo beriem tie AD, ked mi nezaberajú... ale doktorka tvrdí, že keď zabrali minule, tak na stopercent zaberú aj teraz... prestávam však tomu veriť... dnes som najskôr skoro omdlela (asi z nízkeho tlaku, hladu a slnka) a potom mi to spustilo atak, z ktorého sa neviem spamätať
ahojte moji, ako sa mate?
mne by bolo celkom fajn, keby ma stale neprenasledovala minulost, mam taky problem, ze ked si spomeniem na vec ktora ma straumatizovala spusti sa mi panicky atak...uz len myslienka na to je pre mna hrozna...velmi ma to vycerpava...je tazke sa s tym pasovat