Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo

hej, mávam ten pocit... ale kamarát sa dočítal v knihe o depresii, že keď má človek tento pocit, tak môže byť pokojný, lebo mu nepreskočí... totiž skutoční blázni si to neuvedomujú, že im preskakuje... tak na to prestanem myslieť a najlepšie, keď idem niečo robiť alebo sa s niekým rozprávam. Okrem toho ti blbnú hormóny v dôsledku tej meškajúcej menštruácie, takže to tiež robí svoje

chudatkoxxx

ahojte.. vraj mam lahsiu formu generalizovanej uzskostnej poruchy.. chcem sa vas spytat - mali ste niekedy taky pocit ze sa kazdu chvilu zblaznite?akoby vam malo kazdu chvilu preskocit a vy sa bud prestanete ovladat alebo nieco strasne zle spravite? meska mi menstruacia 9 dni a asi to na mna nejak prilis posobi.. zhruba rovnaku dobu mam tieto nechutne pocity. ja viem ze sa spravam normalne a navonok neposobim divne ani nic divne nerobim ale proste sa neviem zbavit toho pocitu akoby mi slo preskocit alebo ako by som sla zosaliet. stalo sa vam to niekomu? :( co proti tomu robite? dakujem velmi velmi moc

ooo

no ja som začala AD vysádzať práve kvôli tomu, že sme chceli dieťa - žiadny iný dôvod nebol. Lenže postupne sa mi to začalo vracať a cca 3 mesiace, čo som bola celkom bez liekov ich už beriem znova. Koncom júna som skolabovala a odvtedy je môj život horor a peklo a neustály boj. Už vyše 3 týždňov beriem AD a stále nič... tak mi zvýšila dávku, ale aj tak stále nič... niekedy som z toho strašne zúfalá... Myslím, že sa mi to vrátilo preto, lebo som ich jednak začala vysádzať v zlom čase - kúpili sme byt s priateľom, sťahovanie, veľké zmeny - jednak som ich nevysadila zodpovedne a jednak sme v tom čase nemali zrovna najlepší vzťah - dosť sme sa hádali, aj v práci to bolo husté... proste celé zle. No a čo je ešte dôležité, iba som liekmi potlačila príznaky choroby, ale nerobila som nič preto, aby som odstránila príčinu. Nezmenila som svoje myslenie, ani návyky, ani spôsob života, nič. Teraz to už spravím inak

ooo

Nela tak presne toto mám aj ja... ráno sa budím s hroznou úzkosťou, dopoludnie je boj a popoludní to väčšinou povolí a dýcha sa mi lepšie, presne ako vravíš. A večer je to väčšinou v pohode, že som schopná aj fungovať.

nela

Ja mám už pár dní 31 rokov.Zvláštne je,že najväčšia úzkosť ma chytá ráno po zobudení a v priebehu doobedia sa rozplinie,večer už je dobre.Samozrej nie je to pravidlo.

ooo

Mám 28, pracujem pravdaže, ale teraz som t týždeň na PN, som si ju vypýtala, lebo už som kvôli tým ranným úzkostiam a točeniu hlavy nevládala chodiť do práce... napíšem ti viac, len teraz musím bežať, lebo nie som doma, pa

nela

Neviem,možno preto,že mám poci,že je to rovnaké .teraz mám blbé obdobie.Veľa práce,veľky stres,tak tú úzkosť pripisujem tomu.Uvidím,ako to pôjde ďalej,keď sa všetko ukludní.Ak sa budem ďalej trápiť nasadím si ich znova.Ty pracuješ?Ak smiem vedieť kolko máš rokov?

ooo

hm, to je zaujímavé, lebo mne tie isté AD ako minule nie a nie zabrať... ráno som zas volala doktorke, tvrdila, že isto zaberú, že do siedmich dní... dnes je piaty, tak som ohromne zvedavá ako mi zajtra bude dobre :( Ja mám proti oblbovákom hrozný odpor, vždy som sa ich veľmi stránila, ale priateľ ma dokopal k tomu, že trpieť ako kôň vôbec netreba a že keď mi je zle, tak si trochu toho neurolu dám. Ja sa hrozne bojím závislosti, ale mám pocit, že z takýchto maličkých dávok nemôže vzniknúť. Okrem toho ho beriem len 3 týždne, aj to len cca 0,5mg denne. Aj doktorka tvrdí, že si ním mám pomôcť, kým naskočia účinky AD. Prečo ty AD nechceš už brať, keď ti pomáhali? Čo ja by som za to dala, keby mi bolo lepšie aspoň o trochu, ach jaj...

nela

Ahoj ooo.Dali mi vždy naspäť tie isté AD.Zabrali vždy.Čo píšeš o telesných prejavoch ,tak to je najhoršie aj u mňa.
som už písala,že v hlave mám poriadok,plne si uvedomujem zbytočnosť úzkosti a strachu.Ale napriek tomu telo nechce počúvať hlavu.Najhoršie je ,že AD som brala v pohode.Nosila som so sebou vždy aj Neurol (barlička),keby náhodou a nikdy som si ho nedala,radšej som trpela,ako kôň.Teraz mám ten istý problém.AD už neberiem je mi na figu a neni som schopná dať si neurol,lebo sa bojím.neviem pečo sa bojím,proste radšej trpím.Ako je to u Teba?Dávaš si aj niekedy niečo iné ako je AD.Čo sa stalo,že sa Ti to zasa spustilo?