Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Mibi to musí byť riadna krava tá psychologička (alebo debil), mala by si ísť k inej. Psychológ - ak je dobrý - má kvantum možností ako človeku pomôcť. Ja s nimi pracujem, takže viem o čom hovorím
šport určite pomôže, tomu verím... keď som pravidelne cvičila Pilates, mala som dobrý pocit. Nie je mi dnes horšie, mne je takto zle každé božie ráno už asi mesiac, teraz som vo fáze, že čakáme, kým zaberú AD... takže toto ráno nie je prekvapujúce, ani tie debilné pocity, ktoré mám. Mám 28 rokov a ty?
Ahojte. Stalo sa vám niekedy niekomu, že vám psychológ/ička povedal/a, že sa cíti vo vašom prípade bezmocná?:(
ooo-cim je sposobene ze je ti dnes horsie? ja so kooooonecne dostala menstruaciu a citim sa lepsie. aj ked mam pocit akoby ma nic nebavilo.. ale to preto lebo nemam poriadne zaujmy. chodim akurat do prace. mala by som zacat sportovat. to urcite pomoze, co myslis? inak kolko mas rokov ak sa smiem spytat?
chudatkoxxx tie emócie sú dôležité, od toho sa to odvíja... naše myšlienky vytvárajú naše emócie a naopak, to ako sa cítime nám dáva najavo aké máme myšlienky. Mne je napríklad dnes ráno zase príííšerne, lenže si veľmi dobre uvedomujem, že to spúšťajú moje myšlienky, ktoré sú celkom v panike, úplne negatívne, roztrasené... bojujem s tým, hoci nie veľmi úspešne
Lenčok ja mám pocit, že ono to ani tak s tými jazvami nesúvisí, skôr celkovo s tvojim sebavedomím. Ty chodíš niekam na terapiu? Ja chodím a tiež tam robíme na tom, hoci ja mám pocit, že moje sebavedomie je v poriadku, ale zisťujem, že nie je...
ooo - ahoj, nestihla som si este precitat tvoj pribeh, co sa tyka KBT - este som len v zaciatkoch, mala som len par sedeni, v podstate sa dostavame ku korenu veci pomalicky ale isto.. vyznamna je tiez psychoanalyza.. ja sa musim hlavne naucit "dovolit si" mat urcite pocity. bola som zvyknuta si potlacat pocity alebo ich regulovat v zmysle ze - napr. toto by som nemala pocitit alebo toto sa nepatri pocitit alebo ako to ze citim toto? musim sa naucit brat emocie take ake su a nedavat si ich za vinu.. toto vzniklo v mojom detstve a ma to velky suvis s vychovou ktora mi bola dana.. dufam ze KBT zaberie.. idem si precitato tebe ooo
vzdy ked sa chcem do niecoho pustit, zarzu nemam dostatok odvahy, sebavedomia, ostatni ma valcuju
neviem ako by som to zmenila, no vies ooo kedysi som mozno pekna bola, ale to sa drasticky zmenilo...tie jazvy spravili naozaj svoje...aj to trapenie, neviem ako by som to mohla zmenit...zmierana s tym aj som, ale predsa len nepridalo mi to na sebavedomi a na sanci bojovat lespie s depkami
zlatko ak máš frajera, tak potom je to len v tvojej hlavičke, lebo si istotne pekná baba (netvrdím týmto samozrejme, že len pekné baby majú frajerov:)) Iným ľuďom sa páčiš, tak to skús prijať ako skutočnosť, ktorú nezmeníš. Alebo vieš akoby si to zmenila?