Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
neviem, či podobné pocity, ale zmätok v myslení posledné dni mám miestami :)
ajaj, máš takéto stavy stále alebo len raz za čas prichádzajú?
ooo - mas uplnu pravdu.. treba bojovat a tiez si myslim ze ak aj by sa to nedalo odstranit uplne tak sa to da urcite zmiernit min. tak ze sa s tym da zit. mibi - preco myslienky na smrt? ja ich mam tiez.. ale nie toho charakteru ze chcem zomriet ale skor sa smrti bojim, mam paniku z toho ze raz to pride a chyta ma z toho tiez panika ked mam pocit ze nevladzem zit, lebo sa bojim ze to znamena ze tym padom chcem zomriet? ale zomriet nechcem... mam zmatok v hlave :( baby, mate podobne pocity?
ooo, ja mám 22, trápim sa s jedlom, depresiami, úzkosťami a myšlienkami na smrť.
Mibi povedz nám niečo o sebe, s čím sa ty trápiš?
jasné, celé je to v našej hlave, to je na tom to hrozné. Ale veľmi veľa mužov tým tiež trpí. Najhoršie je bojovať proti svojej mysli, presviedčať sám seba, nedovoliť pochybnosť alebo negatívne myšlienky. Ja som si istá, že sa toho dá zbaviť, len ide o to, že človek nesmie prestať na sebe robiť ani vtedy, keď sa už cíti lepšie
ooo - ja mam este len 19.. a som zvedava ze kolko sa to so mnou bude tahat.. dufam ze nie cely zivot :( ale ked so zenami je to tazke. muzi nemaju ani len predstavu o tom co zeny zazivaju. hormonalne zmeny, menstruacia atd.. to nie su srandy.. zivot je len jeden. nesmieme on prist tak ze sa cely zivot budeme trapit nad hlupostami, lebo tie nase problemy SU vacsinou hluposit. vymyslene pocity a strachy. da sa toho zbavit a musime bojovat.
Práve spomínam na predchádzajúce 2 psychologičky- chodila som ku každej tak rok, a aj tie mi povedali na konci, že sa cítia bezmocné... Pochybujem, že chyba bude na ich strane... určite je to mnou...... lenže ja sa skutočne vyliečiť neviem.... a tak sa pomaly pripravujem na to najhoršie... ale aj s tým som v poslednej dobe zmierená...
ooo, ja ju mám rada, už mi veľa pomohla.... začínam sa s tým zmieriť, že patrím medzi to percento, ktoré sa nikdy neuzdraví..
aha a teda, že radšej hľadajte psychoterapeutov, to sú ľudia, ktorí prešli 5 ročným náročným výcvikom a sú dobre trénovaní... obyčajný psychológ bez výcviku môže naozaj byť bezmocný aj sám zo seba...