Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

oslik

mala som to ako kazdy z vycerpania, inak je velmi dobre co postavi na nohy a doda silu, ginko s vcelou kasickou a tek isto zensen s medovou kasickou(baby na zensen pozor afrodiziakum), len sa najkor poradte s lekarom ci to suvisle mozte s liekmi jest, a aj s cajmi vratane medovky

oslik

tiez trpim panickymi atakmi uz 4 mesiace 3 z toho som bola na marodke a pchala sa liekmi a triasla sa ako mi bude a ci mi to ostane navzdy atd. , rana neskutocne zvracanie a zavraty ako kazdy, pijavam kazdy vecer salku medovky pred spanim a rano sa citim lepsie, skuste, este skusam homeopatika od zajtra uvidime, drzim vsetkym palce a myslite pozitivne ked to na vas pride bojujete s vlastnym telom, tak odozente strach a povedzte mu ze teraz ho nepotrebujete

chudatkoxxx

nela - haha uplne presne mi pripominas mna :D toto su presne moje reakcie :D :D az mi je to smiesne. presne toto mam aj ja. ja mam celkovo taky mechanizmus na taketo veci ze hocico zle pocujem alebo si precitam tak hned zacnem mysliet na to ze co ked aj mne sa to stane alebo to spravim a uz je panika na svete :D ja dostanem taky strasne nechutny realisticky pocit ako keby sa to uz uz islo stat a ja sa nejak prestanem ovladat a nieco take spravim. nechutny pocit. napriek tomu sa mi ale v zivote nestalo ze by som sa co i len na milimeter priblizila tej situacii co sa jej bojim. to je ta ironia. to znamena ze si robime zivot zbytocne horsim a smutnejsim lebo sme trosku hlupunke :D ale to ze uzkost je do urcitej miery dar - s tym suhlasim. pozorujem na sebe, ze sa viem lepsie vcitit do situacie druhych ludi a snazim sa im pomahat. tato vlastnost sa casto u "normalnych" luci nevidi. tak si to trosku vazme :)

nela

chudatkoxxx,napr. pozerám správy a tam dávajú,že niekto skočil z okna a mňa hneď napadne,čo keď to aj ja spravím.Nemám dôvod mám všetko,ešte aj úzkosť som dostala do vienka (som čítala,že je to dar a máme si ho vážiť , lebo sa najlepšie vieme vžiť do pocitov iných)Viem,že ten človek mal úplene iné pocity a problémy,ale ja to začnem analyzovať a to je chyba.

nela

ooo,som sa chcela spýtať,čo znamená zmena myslenia.Ja som úzkosť prijala za svoju.Proste viem,že keď budem vo vypätej situácii prihlási sa panika.možno nie v ten deň,ale ona príde.Viem ,že tak reagujem a som na to pripravená.ona príde ja ju predýcham.Lenže potom príde úzkosť a tu rozdýchať neviem,lebo neviem zastaviť telesné prejavy,tras, nevolnosť,návaly tepla atď.

nela

Dobry deň ostatním spolutrpitelom.A ja mávam totálny zmätok v hlave.Bojím sa smrti.Bojím sa,že si niečo urobím.Nie ja nechcem!,ale bojím sa,že to urobím a nebudem o tom ani vedieť,že to robím. Pritom viem,že pokial si uvedomujeme,že sa s nami niečo deje (panika) tak je to v poriadku,lebo si to stále uvedomujeme.Keď to už nebude v poriadku tak my si to neuvedomíme a zistí to až okolie,že rozprávame z cesty,alebo pod.

ooo

mám pocit, že mi bude treba vymeniť AD... lebo hoci minule mi cipralex zabral, tak teraz je evidentné, že k lepšiemu to nesmeruje