Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

psyhoterapie mi zatial nejako nepomohla...aj ked boi naznaky, alebo potom mi ochorela psychologicka a odvtedy som tam nebola

chudatkoxxx

ooo a frlmka - mavam take pocity urcite obdobie a potom urcite obdobie potom nie a tak... ale ono to trosku asi aj s dospievanim u mna suvisi si myslim...vies ono to nie je tak, ze ja chcem zomriet. to som v zivote nepocitila. ale skor taky zmatok v hlave a strach aj zo zivota aj zo smrti... cudne :( kazdopadne na pohode mi to nepridava :(

frlmka

Nie nemám nebola som u doktora s tým .pretože chvíľu som v poho a potom to príde viac menej ani manžel nevie úplne všetko,ale mám traumu videla som zomrieť otca mám pocit ,že mi nikto nerozumie a trápim sa ak mám pravdu povedať hanbím sa za to nechcem nikoho sklamať

frlmka

odkaz chudatku xxx,úplne ťa chápem,presne to isté prežívam aj ja stále mám len strach,muž je z toho nešťastný,pretože sa bojím už ísť aj mestskou dopravou aa on by najradšej stále cestoval...som zúfalá

frlmka

m8m strach z cestovania autom a už aj vlakom, mám strach zo smrti nemôžem spávať, lebo sa bojím ,že sa ráno nezobudím.Mám 24 rokov dve deti, otec mi zomrel a som presvedčená ,že mám rakovinu.Mám vysoký tep až 160 a desím sa toho