Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Samo od seba? To by bola pre mňa spása... viem, že všetko ostatné zvládnem... ale toto zvládnuť proste neviem, to točenie ma vždy privedie do paniky... aj teraz - skúsila som umývať riady, celá sa trasiem, hlava ako na kolotoči, len padnúť a padnúť, ani som ich nedoumývala a musela som si sadnúť... po sediačky sa tiež točí a mám pocit, žepadnem aj so stoličkou...
MILOŠ píšu v tej knihe aj o tom točení hlavy? Ešte stále mi neprišla, ale zajtra-pozajtra by som ju už mala mať..
ja som bola včera na slnku dosť dlho, aj som sa dosť opálila... tak neviem, mama tvrdí, že to mám z toho... ale ja neviem... skúšal niekto z vás homeopatiu alebo akupunktúru?
hej ina:) a pritom tak rovnaka s vami:), skoda ze v tej blbej uzkosti...inak mne napr. slnko niekedy nerobi dobre
Miloš no a to točenie atď. - zabrali ti na to AD alebo si to všetko zvládal tými inými spôsobmi, o ktorých sa tu stále hovorí... Alebo zmiernili ti to AD aspoň? lebo mne predtým áno, len teraz nie a nie zabrať
heh ooo, mne sa niekedy podari ten isty prispevok poslat viac krat...
ze milosko, niekedy aj 4...:)
ja mam 25
lenčok veď to isté si písala pred hodinou... :) asi si sa zmýlila :) Lenčok smiem sa spýtať, koľko máš ty rokov?
milosko krasne ta pozdravujem, no kazdy raz urobi ten velky krok a mne to liecenie pomohlo aj v tom zymsle ze sa tam uz nechcem dostat...sice tam nebolo zle:), ale...
niekedy je to sice boj, ale stracat cas s minulostou je fakt totalna blbost aj ked pravda je ze obcas mi tam myslienky zabehnu, skor rozmyslam ako tie svoje problemy riesit ked nejake su a naucila som sa taktiez vacsej trpezlivosti, mam pocit ze i ty si na tom ovela lepsie
Mám dojem, že ten atak má každý iný... ja vám popíšem môj... začína samozrejme vždy tým točením hlavy a vyvrcholí vo chvíli, keď sa zrazu strašne zľaknem, že už padám do bezvedomia a na zem; v tom momente ma zaleje horúčava, väčšinou v okolí krčnej chrbtice, niekedy na hrudníku, niekedy aj na rukách či nohách, hrozne ťažko sa mi dýcha, samozrejme zrýchli sa mi pulz, ale nemám žiadne obavy o svoje srdce ani o infarkt ako to vy píšete... potom sa mi to po nejakom čase všetko upokojí, až na tú hlavu... tá trvá niekoľko dní...
Miloš napríklad to, že nie som schopná prejsť do obchodu, ktorý je sto metrov. Áno, žijem. Ale tak sa mi točí hlava, že tam proste nedôjdem bez ďalšieho ataku. U mňa to netrvá, že za hodinu odoznie, u mňa je to tak, že mi je zle deň, dva, tri... proste tá hlava to je moje peklo... ja nviem, či aj vy to mávate alebo poznáte také ukrutné točenie hlavy, že máte pocit, že pri každom kroku padnete, že už ani nevnímate svet, len sa sústredíte na to, že nesmiete odpadnúť a idete ako opití... Lebo už aj mojej doktorke sa to zdá divné tieto moje stavy... neviem, či ju mám vymeniť...