Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
zmením :) do štvrtku jej dám šancu...
tuším sme písali naraz :)
No vidíš Miloš, ja som zase schopná zvládnuť všetko ostatné okrem toho šialené ho točenia hlavy a pocitu na omdletie. Bola som teraz na bicykli, nie ďaleko, ale zvierala ma úzkosť, v hrdle guča, celá som sa triasla... ale kým tam nie je prítomné to šialené točenie, tak som schopná to predýchavať. No rozhodne potrebujem zmenu AD. Miloš chcem sa spýtať-keď si bral opakovanie AD (teda AK) zabrali ti tie isté aj na druhýkrát? Lebo mne ich doktorka nechce zmeniť, lebo tvrdí, že ak zabrali raz, zaberú znovu... ale po 5 týždnoch tomu už ťažko verím...
Miloš,v nedelu keď mi bolo zle,mala som atak v dopravnej zapche,tak som si spomenula na Teba.Vlastne na otázku čo som dnes urobila pre seba.Zistila som,že okrem starostlivosti o syna,som nespravila absolutne nič.Vlastne ani neviem čo by som mohla pre seba urobiť.Možno sa iba na chvílu zrelaxovať a uvolniť.
NELA vieš, ja som s tým bola všade... pred pár rokmi som s tým pochodila všetkýýýých doktorov na svete... nič mi nie je... fakt je to psychika. Napríklad to viem aj preto, že keď som s priateľom, tak je to podstatne miernejšie... a tiež si myslím, že preto mi bolo cez víkend lepšie, lebo som bola s ním. Som si istá, že ten cipralex mi nezabral proste, len nechápem, prečo mi ho tá psychiatrička nechce vymeniť... asi vymením ja ju v najbližších dńoch
Ahoj ooo.Ja by som na tvojom mieste zašla za neurologom a ORL doktorom.Pri poškodení vestybulárného aparátu,ktorý je v uchu sú šialené závrate,kedy pacient nevie mať ani otvorené oči.Nevien,ale či to môže nejako súvisieť so psychikou
Nela to som nečítala... a to je zvláštne, že ako sa nám to strieda, mne bolo dosť dobre celý víkend a dnes ma ide švihnúť, ty to máš naopak :)
študujem si na webe o panickej poruche... zistila som, že točenie hlavy a pocity na omdletie sú počas ataku normálne... ale nikdy nepíšu, že je normálne mať tento stav niekoľko dní a týždňov stááááále od rána do večera
Čítali ste niekto knihu Strach,obavy a jejich prekonávaní od Lucien Auger?Aký máte názor?
Dobrý deň všetkým.Dnes mi je dobre.Teraz ma zas trápi koľko dní dokážem byť v nepohode a úplne si kaziť život úzkosťou.Miloš okrem atakou trpel si aj úzkosťou,takou celodennou.Od rána do večera?Ja sa vraciam do minulosti,ale len čo sa týka atakou.Presne si pamatám miesta a sytuácie kde som,aký dostala.Rozmýšlam že prečo v čom som urobila chybu a tak.Ja dokážem v ataku aj donakupovať a vôbec nemám nejaký úžasný pocit z toho,že som to zvládla.