Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
veve pekne si to napisala
Všetko chce svoj čas....aj pri tejto chorobe je to hlavne o trpezlivosti. Nie je to ľahké ale keď zvládnete aj silnejšie ataky a dokážete s touto chorobou žiť a brať ju ako súčasť vášho života tak sa vám postupne zlepší stav.
U mňa je to už o niečo lepšie a to hlavne po pôrode.Mám moju malú dcérenku a mám pre koho žiť.Netvrdím že sa mi psychika úplne upravila ale je to už o niečo lepšie.Prídu aj horšie dni a to s tým musíme rátať.
Ja túto chorobu mám hlavne zo zlého detstva.Pri otcovi sme si dosť vytrpeli a ja som to brala (otcovo kričanie a ponižovanie najhoršie).V tom období som sa bála všetkého.Nerada spomínam na svoje detstvo-zažila som traumy na ktoré som poškodená na celý život.Moja psychika je poškodená a nikdy nebude taká ako predtým.Ale ja som sa s tým už zmierila.Neviem či sa z tejto choroby raz dostanem ale aj tak som na druhej strane rada že ju mám.Keby som ju nemala tak by som nemusela takto bojovať.
Ahojte
Viacerí tu píšete o točení hlavy.Aj mne sa začala točiť hlava ale nie je to až tak hrozné.Ja pri ataku som nemala žiadne točenie hlavy až teraz...
Miloš chcem sa spýtať prečo sa točí pri ataku hlava? Mne v poslednej dobe ráno ako vstanem mám príšerné tlaky v okolí spánku a hlavne večer točenie hlavy.Vie mi to niekto vysvetliť? Niekedy mávam nízky tlak, žeby to bolo aj počasím?
Aj mne raz doktor predpísal neurol a vôbec som ho neužila.Bála som sa.Už dávnejšie mám svoju psychiatričku ktorá vie mi dobre poradiť.Ja tiež teraz užívam Seroxat a som s ním spokojná :-)
Prajem Vám dobrú a pokojnu noc
inak ja som z toho neurolu už tiež nervózna... najradšej by som ho nejedla a každý deň s tým bojujem, ale nakoniec ma môj stav vždy prinúti si tú polku dať ráno... dnes som si dala potom aj druhú, zniesla by som síce ešte 4 ďalšie, ale to som si povedala, že ani za svet, to je už stav, ktorý proste nejako vydržím... ale už ho beriem asi mesiac, možno aj viac, začína ma to riadne štvať
no mne je bohovsky zle... idem radšej spať... som zvedavá, čo prinesie zajtrajšok, ach jaj
Práve mi zdrhol škreček a priniesla mi ho suseda bola dosť naštvaná.Mám z toho stres,ale asi menší ako ona
Ja neviem prečo som taká blbá
Zo všetkého najviac nenávidím otázku ČO KEĎ?............
Aj ja som braka seroxat a bola som spokojná.Neviem ako Ty Miloš,ale aj pri užívaní som mala dni niekedy aj týždeň,kedy som mala velkú úzkosť.Doktorka hovorila,že je to normálne.mala som aj neurol,keby som sa necítila dobre,ale ten som nikdy nepoužila.Som hrdinka chacha.Aj teraz by sa mi niekedy zišiel,ale som blbá a nedám si ho radšej trpím.Niekedy si pripadám,ako masochystka.Viem,že by mi pomohla aj polovica,ako si dáva ooo,ale niečo je vo mne čo mi bráni užiť ,ten liek,tak trpííííím.Poznám x ľudí ktorý to jedia,ako lentilky.