Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jj to som myslela:)
Lenčok myslíš akú antiku užívam? Žiadnu, ale mala som Novynette
no ja som uzivala yadine, ale to bola katastrofa, teraz idem na inu, musim z viacerych dovodov...8 rokov sme boli len tak:) a mala som z toho znacne nervy...
Ad nemam rada kvoli tomu ze mi znizovali chut na sex, ale teraz beriem nejake nove a tie mi neznizuju, vsetko je tak ako ma byt:), tak dufam ze to nepokazi HAK...ooo ty aku uzivas? ja idem tiez do toho
ooo, tie B12 by ti dal aj obvoďák, myslím že injekcie sú účinnejšie, alebo rýchlejšie zaberú. Neviem to presne posúdiť. Aj magnézium je myslím že v injekciach. Budem rada keď tu niekedy napíšeš, tak už som z toho vonku, cítim sa skvelo. Zahraj si s priateľom alebo s priateľmi karty, aj tak sa dá odpútať pozornosť.
no vravím, mne to zhoršilo na začiatku, ale potom v kľude... brala som ju asi rok, ale som sa rozhodla, že nebudem do seba tie hormóny tlačiť, tak som sa na to vykašlala a vysadila ju... ale nejakú pozitívnu zmenu som myslím nezaznamenala
baby ked ste zacali o tej HAK - ake mate skusenosti s HAK pri uzkosti? ja o nej rozmyslam ale bojim sa aby mi to nezhorsilo stav.. :(
RONI a toho Neurolu ja beriem polovicu z 0,25mg, takže to je minimum podľa mňa a mááálokedy si dám, že dve polovičky za deň a neoblbuje ma, celkom si myslím, že mi pomáha. Ale ďakujem ti za rady... rozmýšľam ešte nad tým B12, žeby som si objednala to, čo má RNG v obchode a nemusím chodiť na injekcie, nie?
no mne sa kedysi tiež stav zhoršil užívaním HAK, resp. keď som ju začala užívať, ale tak po cca 2 týždňoch sa to znovu upravilo našťastie... treba skúsiť inú HAK, ale najlepšie teda nebrať žiadnu... Lenčok, asi nechce otehotnieť, preto ju začala brať :)
RONI už si mi chýbala :) no s tým nevyriešeným problémom... priama otázka, priama odpoveď... mám výrazný problém, ktorý odstrańujem, musím povedať, že úspešne... sama som si ho vyrobila, zamotala sa do toho, znášam dôsledky, snažím sa upratať si v živote... Tie B12 mi dá aj obvoďák? Len tak na moju žiadosť? S tým sebapozorovaním to je fakt, že ja sa pozorujem priveľmi, dnes ráno mi to aj priateľ povedal, tak som si to prestala všímať, pekne sme si v kľude uvarili, teraz sme na návšteve, večer pôjdeme na ďalšiu a tak... nehovorím, že mi je dobre, to zďaleka, ale fungujem...
belty a si si ista ze sa ti stav zhorsil uzivanim HAK? preco si ju vobec zacala uzivat
inak zdravim starich znamich:)