Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
salsa ti pomôže snáď zbaviť sa tých otrasných myšlienok... ale vidíš, aká si hrdinka... a ja tiež... bola som s havinom na očkovaní, v pohode som to zvládla, ešte aj večer chceme ísť na prechádzku dáku, keď zalezie slnko. Ale aj tak ma to nebaví stále s niečím bojovať, som neskutočne unavená z toho... po 7 týždňoch týchto strašných stavov začínam byť na smrť vyčerpaná...
lencok drzime palce. no ja som bola strasna hrdinka, pekne som naschval isla tam kde isli elektricky a dokazala som si ze sa nebudem bat :) poobede som zavadila o clanok kde sa spominala smrt, no hned som mala pocit ze ma taha do smrti, ze proste zomieram. toto je fakt nonsens. tak nechutne realny pocit a pritom vymysleny. vecer idem prvykrat na salsu, ideme sa ju naucit s priatelom, tak bude nejake rozptylenie :)
joooj ako si treba vazit zdravie a nezaoberat sa prkotinami, bola som na gynekologickej prehliadke, zajtra musim na sono...tak drzte palce...
dufam ze Vam je ako tak dobre
fuu, to bol výkon, bola som so psom vonku... stále som mala ten vnútorný boj, jeden hlas ma presviedčal, že sa mi isto začne hrozne točiť hlava a odpadnem, druhý hlas presviedčal ten prvý, že to isto zvládnem... no šialené... ale sme doma... popoludní ešte na očkovanie, to bude oveľa väčšia štreka, ale to už pôjdem aj s priateľom, takže to bude bezpečnejšie
Ty sa drž v robote Zuzi :)ja to doma nejako doklepem... ale už len predstava roboty ma privádza k nervozite riadnej, fuj... tento rok som si toho naložila v práci viac než bolo treba a pre mňa únosné, aj to je jedna z vecí, kvôli ktorej teraz trpím ako kôň
RONI ja som tiež predtým začala chodiť na masáže práve kvôli tomu, že mám problémy s krčnou chrticou. Lenže na poslednej masáži som bola v to popoludnie, keď som asi o dve hodiny dostala ten príííšerný atak, od ktorého sa to so mnou všetko vlečie... tak som si zafixovala, že aj masáž má na tom svoj podiel. Viem, že je to asi blbosť, ale bojím sa tam ísť. A okrem toho sa tam proste nedostanem v mojich stavoch... ja keĎ mám toto s tou hlavou, tak nie som schopná ani chodiť a sama absolútne nie... ale idem tam pri najbližšej príležitosti
baby zajtra sa ozvem môžme pokecať, teraz bežím do roboty držte sa
ZUZKA ešte niečo, ja som si tiež myslela, že ako si na péenke poupratujem byt, aké to bude fajn, že počítam knihy, pooddychujem a zatiaľ je to úplne inak - ledva zvládnem umyť riady... ak je lepšie popoludnie alebo večer, tak sa mi podarí povysávať alebo umyť kúpeľňu, ale inak nič. Peklo na peklo...
MILOŠ však toto je to najhoršie zo všetkého - ja to viem, čo mi hovoríš a viem, že máš pravdu a viem, že má pravdu aj môj priateľ a kamaráti a mama, ktorí to tiež do mňa hustia... ale ja proste v takýchto stavoch, aké mám dnes a včera nie som schopná ničoho. Chcem len spať a nemyslieť a nemusieť bojovať... neviem to prekonať
ZUZANA tak konečne aj niekto s točením hlavy... nie som v tom sama... ako s tým bojuješ? A je to až také, že máš pocit, že odpadneš? že sa bojíš chodiť?