Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
No ja mám doma niekoľko jeho výrobkov, skúšala som SJW keď som vysadila AD a začalo mi bývaťtrošku blbo, ale proste nijako mi to nefunguje... a musím povedať, že na mňa z toho nefunguje nič. Mám ešte zmes minerálov na kosti, StressB a proste mne to nič nerobí, tak nechápem
ja viem že keď sa točí "dekel" veľa toho nenarobíš ja som raz tak chcela relaxovať a prísť na iné myšlienky že budem maľovať spálňu tak som poumývala steny a to bolo všetko ani na stoličku som sa nevytrepala musel to dorobiť manžel to som si teda vypočula.Tu mi je dnes celkom fajn viete si predstaviť,že by sme sa stretli niekde a pribalili by sme so sebou aj Miloša?
Som doma, kdeže by som sa dostala do práce... ale písala mi včera riaditeľka, že sa nemám stresovať, že mám byť doma koľko potrebujem, že to zvládnu, tak ma trochu upokojila...
ešte vám poviem z čoho panikárim - to je na pobavenie - vôbec mi nechutí jesť a dopoludnia teda fakt nie a tak panikárim, že odpadnem pre zmenu z hladu, ak už nie z iného :)napr. dnes som zjedla jeden pšenično-ryžový chlebík, taký ten pukancový, viete.. a o chvíľu idem von, tak si hovorím, že z hladu... no hotové so mnou
ja na sex ani pomyslenie... jednak antidepresíva, jednak brutálna únava
MILOŠ môžem sa spýtať, kto ženie dopredu teba? Lebo ty nám tu pomáhaš, snažím sa nás posúvať a ty máš niekoho, kto robí toto pre teba alebo tým prechádzaš sám?
U nás je ešte zamračené ja v poslednom čase slnko nemusím Miloš keď sme pri tom sexe fakt naň v poslednej dobe nemám chuť čím to bude poraď možno vekom
Juj Zuzka, to ja o tom vyspávaní viem, že to nie je dobre, ale potom mám hrozne dlhý deň a hrozne veľa času myslieť na kraviny. Som sama doma až do pol 3, resp. za chvíľu sa premiestnim k rodičom, lebo tam mám psa, ale tam som zas len sama...robiť sa mi toho veľa nedá, iba ak byť na nete alebo čítať... občas sa mi podarí nejaká drobnosť, ale tieto posledné tri dni utrpenia nevládzem nič...
Miloš ešteže ťa tu máme :) ďakujem, fakt. Tie výrobky od RNG som skúšala nič, nič, nič. Jasné, jasné, máš pravdu, nepanikárme dievčatá, u nás už aj slnko vyšlo, tak hlavu hore... :)
Miloš nemyslím,že by sme sa strašili,len si píšeme svoje pocity,s kým sa o tom máme rozprávať so susedou?Mne je najlepšie keď vstávam skoro ráno a stačí mi spať 5-6 hodím vtedy fungujem super ooo skús obmedziť takéto vyspávanie fakt to nerobí dobre viem to z vlastnej skúsenosti.Hneď keď sa zobudíš vylez z postele.Ešte pred rokom som chodila darovať krv takže som asi bola OK vždy bez problémov.Pri poslednom odbere na tom kresle som dostala hrozný strach že odpadnem,predýchala som to nič mi samozrejme nebolo ale odvtedy som už nebola nie preto že by som mala strach,ale začala som mať problém s tlakom a vtedy ti nezoberú