Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo

28 a už to mám cca 4 roky... ale nie takéto hrozné stavy, brala som 2 roky AD a vtedy to bolo fajn, len som ich vysadila a vrátilo sa... ateraz mi tie isté už nechcú zabrať, v tom je ten problém

zuzana12345

ooo ja ťa úplne chápem viem že pozitívne myslieť keď nemôžeš trafiť do dverí sa nedá ja som asi na tom tak zle ako ty není mňa to drží tak jeden deň ťažko je niekomu radiť keď nie si v jeho koži koľko máš rokov keď už máš také problémy

ooo

MILOŠ ale musíš uznať, že v akútnych stavoch,v akých som ja teraz, keď mi nemôžu nájsť vhodné AD sa toho veľa robiť nedá... ty si stabilizovaný, takže môžeš na sebe robiť, ale u mňa je to teraz hrozne ťažké všetko... už len myslieť pozitívne je výkon. Prišla som sem a segra je doma, to je super... ale o pol hodinu odchádza, ale aspoň niečo

zuzana12345

miloš zo všetkým s tebou súhlasím mám 44 teda skoro, ale je fakt že sa na to myslením necítim cítim sa tak na 20 možno preto že pracujem s množstvom mladých ľudí tak sa im prispôsobím je to super.Mám svoju rodinu a v celku kľudný život u mňa to nieje také jednoduché ak u teba mám trochu viac starostí, či už práca deti jedno s druhým nemám toľko času na šport ale sem tam si vybehnem s mužom na ryby a tam mi je fajn. Je fakt že som človek plný optimizmu a dá sa povedať že som šťastná až na tie moje občasné stavy nikdy bezdôvodne nad ničím nelamentujem a tiež sa zbytočne nepozorujem lebo viem že nie je človek ktorému by nič nebolo

ooo

no a u mňa je to s tými myšlienkami celé také zamotané... lebo ako vravím, ja zvládam všetky stavy okrem toho točenia hlavy... a tie myšlienky blbé prichádzajú len keď sa mi točí hlava a sú zásadne toho charakteru, že odpadnem... a vtedy ja nie som schopná ísť umyť riady... skúšala som to, ale tak soms a triasla, že som zbytočne vodu míňala... joj už fakt musím ísť, pa zatiaľ

zuzana12345

ja už 3 dni beriem spitomin neviem čo je to za blbosť predpísali mi to ešte pred rokom dúfam že nieje po záruke vraj nie je návykový a po čase by ti mali prejsť stavy úzkosti je do dlhodobejšie to užívanie tak už som si vsugerovala že mi je lepšie