Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

chudatkoxxx

tento clanok by mohol byt tiez zaujimavy, nenechajte sa odradit nazvom, ten clanok ma v sebe info co nesuvisi zrovna s tym aky nadpis mu dali :) www.casopiszdravie.sk

chudatkoxxx

ooo - nemas za co ;) ja som to myslela ze je to tak ze sa ti toci hlava lebo mas nizky tlak a bojis sa aby si neodpadla a preto mas paniku.. ja mam len trosku nizky tlak, zatial najnizsie co mi namerali bolo 100/70 co je v podstate ok. a ludia co maju cely zivot nizky tlak sa vraj dozivaju vyssieho veku, lebo ich telo funguje akoby na taky setrny sposob :)

ooo

na nízky tlak je len Gutron, ktorý účinkuje krátkodobo a nesmie sa brať stále. A má vedľajšie účinky, že ti je z neho hrozná zima, fakt nepríjemné. Tak keď cítim, že zmena tlaku, tak si dám polovicu, tá trochu zaberie a nie je z toho ešte zima, takže to vykrývam. A jem aj lístky z rozmarínu čerstvého, to je tiež na tlak údajne. A veľa pijem

ooo

chudatko to si nemyslím, lebo nízky tlak má množstvo ľudí a nemajú z toho paniku... a okrem toho, keď som brala predtým AD, tak som žiadne závrate nemala, ani paniku, takže ja to do súvisu nedávam. A vravím, že ja viem rozlíšiť, ktoré závrate sú z tlaku a ktoré sú súčasťou úzkosti

renci

da sa iba psychologickou dostat z uzkosti, ci depky? ci treba aj lieky od psychiatra?? Viem, ze kombinovane to ide. dari sa vam to aj bez liekov??

ooo

ja viem, veď u mňa to veľmi dlho pripisovali všetko nízkemu tlaku... ja mám hypotenziu ako normálne diagnózu, mám bežný tlak 90/60, keď som odpadla tak som mala 60/40, to boli všetci úplne vydesení...

chudatkoxxx

ludia kto mate problemy aj s nizkym tlakom - to by ste neverili ake vselijake priznaky moze sposobovat, dokonca pisu o stavoch uzkosti a paniky www.velkaepocha.sk