Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo

keby ma 5 týždňov nenútila jesť cipralex, (ktorý mi evidentne nezaberá), len kvôli tomu, že minule mi zabral a ona proste trvdí, že keď zabral raz, musí zabrať vždy..., tak už tu dávno nevyplakávam. Predpokladám, že zajtra mi povie, že ešte počkáme, že určite zaberie... tak nebudem mať na výber, len ju vymeniť...

ooo

no však o to ide, že zajtra idem k tomu doktorku dokopať... to je celý môj problém, sama si ich zmeniť predsa nemôžem

ooo

Ja som v týchto stavoch chodila mesiac do práce a bolo to strašné, fakt peklo. Vôbec mi to nepomáhalo odpútať myšlienky, nedalo sa mi proste nič. Potom sme boli týždeň v horách, kde som mávala hrozné ataky a paniku, trochu sme pochodili, ale keďže moja výkonnosť všetkých obmedzovala, tak to nebolo bohviečo. Mne je úplne zajedno, či som v robote, na horách alebo doma, proste môj stav je stále rovnaký. Vy ste na AD, ktoré vám účinkujú a tak už môžete niečo so sebou robiť. Ja proste nie som sama v týchto stavoch schopná nič. Pôjdem von so psom a počkám na priateľa a pôjdeme sa prejsť, ale to je všetko. Ja proste nevládzem upratovať, ja si nevládzem ani obed zohriať, ja stojím a točí sa so mnou celý svet, nie občas, ale stále. Sú dni, keď je to lepšie a zvládnem aj to aj tamto, ale sú dni ako tieto, že sa nedá, fakt nie

renci

Ahojte, co mam robit, je mi zle, uzkosti, blbe myslienky. Uzivam pripravky od RNG, len trochu pomahaju. Citam Vas tu pasivne, drzim palce v boji s chorobou.Dakujem.

lencok1

no Milosko snazim sa, pretoze ta samodestrukcia mi privolavala len same zdravotne problemy...aj dnes som bola na jednom sone, mam ist na kontrolu o tri mesiace, hadam to nic nie je...no a nejdem uz o tom ani rozmyslat...pretoze verim jednemu ze to bude dobre...verim ze raz aj bez AD budem, iba budem verit a verit...az si na to moj mozog sam zvykne a prekonponuje sa do povodneho stavu...
Mame to naozaj vo svojich rukach, ano AD pomozu, ale ostatne je na nas a da sa to...vzdy mame dve volby, pri kazdom probleme zaujat dve stanoviska: a to pozitivne alebo negativne...a neuveritelne to ovplyvnuje biochemicke reakcie v nasom mozgu...

lencok1

najhorsie je z uzkostou a depkami zostat doma, ja som musela doma zostat kvoli nejakym veciam s ktorymi som vtedy nemohla chodit von, bola to idealna poda pre uzkost a depku aby zauradovali...a sa im to aj patricne podarilo, dodnes som presvedcena ze keby vtedy neostanem trcat doma, nedostanu sancu...doma je fajn, ale nie ked sme doma dlho, mozog treba neustale zamestanavat aby dobre pracoval...alebo ho mozeme svojim myslenim pekne obratit proti sebe a zacne samodestrukcia...
dlho mam doma jednu knizku vola sa: Chytře na své telo ( jak se stat fyzicky idesevne fit, haj rozvijet propojeni mysli i tela) od Tonyho Buzana...
dlho len tak lezala v regali, ale zacal som ju citat a je neuveritelne ako je to s tym nasim mozgom,fakt sa staci naucit zopar trikov a okabatit ho, ked nam indikuje nasu imaginarnu uzkost...

zuzana12345

chcem vyskúšať bioregeneračné centrum skenar najdeš to aj vo vyhľadávači až potom by som zašla k lekárke u mňa je to podmienené mojou prácou asi je najvyšší čas zmeniť zamestnanie

zuzana12345

mňa keď to chytí tak upratujem aj trikrát tu istú vec preložím a vždy na iné miesto potom to ešte týždeň hľadám alebo chodím z izby do izby ešte dobre že nemám rodinný dom neviem normálne rozmýšľať ani komunikovať,nedokážem pozerať telku ani čítať a zaoberam sa samou sebou čo je tiež poriadná blbosť ale vtedy ma nič normálne nenapadá

zuzana12345

moja švagrina ma podobné stavy už 8 rokoch chodí k psychológovi vraj jej to pomáha viac ako všetky lieky.Bohužiaľ psychické choroby nie sú epidémia ktorou sa môžeš nakaziť ako chrípkou,tie si pestuješ vo svojom vnútri sama ale pochybujem,že sa dajú celkom vyliečiť.