Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ooo už mám aj ja knihu na ceste dik za informáciu
tak vyrážam... dám vedieť, ako som pochodila... myslite na mňa prosím, pa
drž sa ja som ešte u lekára nebola chcem najprv dobrať ten spitomin čo som si "sama naordinovala" a potom uvidím mne bolo naposledy tak hrozne tuším v piatok večer bola som sama doma a myslela som že sa zbláznim fakt zabral len lexaurin
skúšal niekto z vás brať persen? premýšľam, že si ho kúpim, len neviem, či sa sme brať s AD, ale na príbalovom letáku vravia, že nemá žiadne kontraindikácie...
Zuzka to sa aj mne stáva :) bolo to kníhkupectvo Legenda v Trnave, neviem ich stránku, dlho som to hľadala cez google, tak skús si tam hodiť ten názov... Ja idem tej doktorke za chvíľu, nech mi zmení lieky. Ani som si ten cipralex ráno z trucu už nedala :) Inak som fest nervózna a mám pocit, že odpadnem, ale však to nie je nič nové, hm...
odkiaľ si si objednala tú knihu,skúsim to.Celú noc som nespala a otrasne ma bolí hlava,pritom včera som mala super deň ani neviem po akom čase sa mi netočila hlava.Tak som sa večer z toho v posteli vytešovala až som nemohla spať
bré ránko, komédia to zrovna nebola, dostala som tam menší atak, tak som pekne vyšla von a čítala si tú knihu. je fakt dobrá, páči sa mi, som síce len nejakých 50 strán zvládla, ale neskĺamala ma...
porovnávať čo na nich Miloš mysliš? Konenče mi prišla tá kniha, o ktorej tu stále hovoríš, idem si ju na poštu zobrať a asi pôjdeme po prechádzke aj do kina, takže fajn. A zajtra zaútočím na doktorov :)
to iste sa da vyborne aplikovat na tie nase strachy. uz som to skusala viackrat. mala som az panicky strach z vysok lebo opat moja spojitost v hlave ze vyska = mozny skok dole = smrt a strasne som sa bala ze ked budem niekde na 7mom poschodi tak ze co ked mi preskoci a skocim?? nakoniec som sa odvazila ist na 7me poschodie, stravila som tam hodinu a pol a hadajte co?? PREZILA SOM. a nielen to. citila som sa v pohode!!! toto je jeden z dokazov toho ze sa treba postavit strachu priamo zoci voci a povedat si : Ok, som na teba pripravena, rob si so mnou co chces, aj tak sa ta nebojim. Este mi to bude trvat velmi dlho kym sa zbavim vsetkych svojich strachov a postupne ich prekonavam. tak ako vcera - bala som sa ist popri elektricke?? a just som isla k nej tak ze som kracala len meter vedla nej. a co sa mi stalo? NIC. a takto je to so vsetkymi nasimi vymyslenymi strachmi.
"Ak trpíte fóbiou z výťahov, postupujte nasledovne. V uvoľnenom stave si predstavujte, že pokojne nastúpite do výťahu a vyveziete sa na želané poschodie. Môžete začať s druhým či tretím, postupne pridávajte. Keď situáciu zvládnete na úrovni myšlienok, vykročte do reality. Najskôr si nacvičte výstup na nižšie poschodia spolu so sprievodom. Postupne pridávajte. ŠOKOM. V niektorých prípadoch pomáha metóda hodenia do vody. Zatnite zuby, zhlboka sa nadýchnite. A šup do výťahu. Priamo na najvyššie poschodie. Každý ďalší výstup vám bude pripadať už len jednoduchší."