Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

Ahoj Veve:), ja teraz uzivam Ixel, myslim ze ho zasam celkom v pohode...zoloft mi bral chut na sex, ale s Ixelom je to fajn, takze som vcelku spokojna...Zoloft som uz aj tak uzivala moc dlho,a nebolo to snim bohvieco

Veve

ooo keď mi doktorka menila lieky tak som cipralex musela znižovať. Dala mi polku doužívať asi na tri dni a na ten ďalší deň som užila už polku Seroxatu a sa mi za pár dní zvýšil na celú.S vysádzaním samusí isť postupne k celej na polkuKeď som otehotnela tak som Seroxat tiež vysadzovala postupne z 1 aj pol na jednu atď.
ooo ti užívaš iné lieky takže neviem ale radšej sa riaď podla doktorky aby si si neublížila.Telo si musí postupne odviknúť od jedného lieku.Neboj keď to budeš mať za sebou tak sa nad tým len pousmeješ :o)

lencok1

ooo napr, mne Dr zmenila lieky zo dna na den! Zo zoloftu na efectin...potom naspat k zoloftu
ked som bola v PK robili to postupne...zo zoloftu na ixel...
asi ma kazdy iny postup

ooo

VEVE chcem sa ťa niečo opýtať, keďže vravíš, že si menila lieky... ako prebiehala tá zmena? Musela si najskôr postupne 2 týždne vysádzať jedny a až potom začínať s tými druhými? lebo mne sa ten postup zdá zvláštny...hrozne veľa času to zaberá

Veve

Ahoj Lenčok No to som nevedela že AD zvyšuje tvorbu prolaktinu.Mne sa zväčšili prsia keď som bola tehotná ale to s tým nesúvisí.Lenčok aké lieky užívaš? Nemáš na nejaky liek nažiadúci účinok?
Ja som stále verná Seroxatu ale oproti minulému roku sa mi to o niečo zlepšilo.
ooo uvidíš ako ti zaberú tie nové lieky.Ja som zo začiaytku tiež brala cipralex a ten mi dobre nerobil.Mala som po nich ešte väčšie úzkosti a tak mi doktorka zmenila lieky.Seroxat mi hneď zabral.ooo musíš byť trpezlivá a skúšaš aké lieky tebe pasujú.Bohužial budeš sa cítiť niekedy ako pokusný králik ale vysledokstojí za to.
Zdravíííííííííííím všetkých.

lencok1

ahojte vsetci, baby musim sa s vami poradit...alebo lepsie upozornit na jednu vec, urcite ste vedeli ze AD zvysuju vorbu prolaktinu...no ja som tomu nikdy nepripisovala nejaky vyznam...lenze pri vyssej tvorbe je moznost vzniku nadorov...mne zistili fibroadenom, nezhubný nádor...este sa to ma potvrdit, ale ma sere aky to ti Dr maju pristup, ved vsetko zo vsetkym tak suvisi...nikdy mi nerobili nejake vysetrenia ci mam tu hladinu vysoku...ako je to u vas, vsimli ste si ze pocas uzivania Ad mate nejake vacsie prsia atd...? ja vas nechcem starsit, len pisem co sa stalo mne...kazdy jedinec je individualny, mozno je to aj tym ze ich uzivam uz dlho

ooo

no je ich priveľa, ale už nech to para tlačí... len nech mi to už zaberie... jedny vysádzam, druhé skúšam a tretie sú na prechodné obdobie medzi tým... snáď sa to stabilizuje na nejakej jednej piruly... psychológovi idem v pondelok, už som tam raz bola, len mala doteraz dovolenku...

zuzana12345

ooo ja neviem nieje tých liekov trochu veľa? Skúšala si nejakého psychológa?Toho sa najviac bojím že keď pojdem k lekárke budú ma pchať liekmi a to nechcem už sa teším na tu knihu.Dnes som od rána taká nejaká divná,to asi to počasie ani do roboty sa mi nechce

ooo

no super Zuzi... tak som späť od doktorky... najskôr ma chcela šupnúť zas do "špitála", čo som radikálne odmietla. vysvetlila mi to tým, že tam by ma riadne zliekovali a mohli by si dovoliť ostrejšiu liečbu, ktorá v domácom prostredí nie je možná. Aj tak odmietam. Zliekovať sa ja nedám. Tak potom chcela, že budeme čakať asi na zázrak, ale som jej povedala, že radšej vydržím aj horšie dni, len nech mi vymení lieky. TAk teda že dobre. Že mám postupne vysádzať cipralex - mám na to jedno balenie, čo by podľa nej znamenalo, že teraz o ešte ďalšie aspoň dva týždne budem vysádzať a potom si mám nasadiť Fevarin polku na noc. A medzitým mám jesť 3x denne coaxil. No celé sa mi to zdá pochybné, rozhodne mienim tie lieky do týždňa vymeniť.