Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ah... zda sa ze uz sem nikto nezavita ;( tak vam prajem dobru noc a zajtra krasny den :))
ahojte. no mne sa stala neprijemna vec vecer. isla som po meste a zacali mi hlavou chodit hluposti, zase strach ked som sla okolo elektriciek a same sprostosti. no a ako som to vsetko prezivala tak sa mi zacalo zle dychat a zacala sa mi hlava tocit. bola som sklamana lebo sa mi to uz dlho nestalo (ja pocitujem paniku hlavne co sa tyka emocneho prezivania) ale nebrala som to nejak dramaticky, povedala som si ze co uz, aj tak nezomriem a odide to. ale to podstatne co som chcela povedat - ako som mala ten "atak" tak som sa s nim tak trosku pohravala.. skusala som mysliet na rozne veci - bud dobre alebo zle a zaujimave bolo to ze intenzita ataku sa prisposobovala mojim myslienkam! ked som myslela na to ze boze moj, zase mi je zle, frajer odide na vikend k rodicom a co ja budem sama robit atd atd, tak mi bolo zrazu este horsie - tak na 3 sekundy aj dost na odpadnutie. a ked som si povedala, ok dost, ved sa realne nemam coho bat, tak preco si kazit vecer a tak, tak sa mi zrazu akoby uvolnilo to "ztuhnute" dychanie a ked som sa zacala rozpravat s priatelom a zaujala sa tak niecim inym, preslo to uplne. tot poucenie :)
nooo, taká som bola aktívna až som na prechádzke so psom chytila atak - samozrejme hlava a len odpadnúť a odpadnúť, tak rýchlo domov, šup polku neurolu a ešte stále som v kolotoči a napoly pri vedomí... joj, som to asi prešvihla, lebo mne keď je lepšie trochu, tak chcem hneď všetko postíhať, no kača som... :) Doktorka ma presviedča, že musím si tým neurolom pomáhať, ak sa nechcem zdivieť z toho, že sa ho nemám báť, aj priateľ mi to hudie, tak som si dnes dala už tretiu polku a Peťo mi stále hovorí, že to je smiešne dávka, že on by si dal naraz 4 polky, lebo to by bolo 0,5 a ja ani to za deň nezjem... no tak hádam závislá nebudem... chcela som skúsiť ten Persen, ale je to kontraindikácia s AD mi povedali v lekárni, tak smola...
super, ja som dnes zas celkom aktívna :) lebo sa mi menej točí hlava. Aktuálne sa preberá ako si si všimol moja zmena AD :) pekný zbytok dňa
Ďakujem. Miloš dnes asi cvičí a behá o dušu :)
ooo drzim palce. milos nam dnes nepise :(
VEVE už aby to bolo, že sa nad tým budem pousmievať :) zatiaľ sa moc neusmievam, aj keď sa snažím... Ale teda ja som sa cítila horšie čím vaic som toho cipralexu jedla.. .dne som si dala len jednu a je mi akosi lepšie sa mi zdá
Veve ja práveže tiež beriem cipralex a mením ho na Fevarin. Ale dva týždne ho určite vysádzať nechcem, max. týždeň, včera som si dala dve, dnes už len jednu, nech to čert vezme
ale ujde, az nato gynekologicke vysetrenie, trosku ma to zaskocilo, ale nic si z toho nerobim, pokial to bude ok, nemam sa preco bat...zasa tu hra dolezitu ulohu pozitivne myslenie...zajtra mame ist na chalupu, tak sa tesim...
inak moja posli mi fotky tej Tvojej malej:)
Lenčok ja ti verím.Aspoňže máš liek ktorý ti robí lepšie ako ten predtým.A inak ako sa máš?