Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo

Idem dnes znovu doktorovi na posudkovú, chcem, aby mi zrušili obmedzenie vo vychádzkach, veď je logické, že nemôžem svoje telo naprogramovať, že teraz budeš sedieť doma a teraz musíme ísť von, lebo potom už nebude šanca... poznám tú doktorku, je to kača blbá, ktorá mala prúser a zakázali jej vykonávať lekársku prax, ale dúfam, že môj doktor sa prihovorí a vyjde to. Čakám na otca, ide ma odviezť, bol hrozne rád, že to môže pre mňa urobiť. A moja blbá hlava od rána čaká, že v čakárni dostanem atak... snažím sa jej brániť v týchto myšlienkach, ach jo

ooo

Miloš mne až zle bolo večer, keď som čítala o tých tvojich atakoch... a to sa ti stávalo aj počas brania AD alebo len kým si ich začal brať? Lebo ja som počas užívania cipralexu toto nemala. Stou hlavou som mala úplne pokoj, až kď som začala vysádzať, sa to začalo miestami slabo ozývať, až to prepuklo do súčasného stavu...

ooo

Chudatkoxxx áno, áno, takto to funguje... ideálne je vtedy, keď máš pri sebe niekoho, s kým sa dá rozprávať a ešte keď je to niekto blízky, komu dôveruješ, vtedy sú ataky rýchlo preč. Horšie keď si sama, nikde nikto, no fuj

adrianuliena

Začala som to riešiť. Beriem LUDIOMIL štvrťku denne viac nemôžem lebo čakám prírastok.. A zaplatila som si psychošku mala som 5 sedení. A to dosť pomáha. Zistila som že sa tak prehnane bojím pôrodu až mi je z toho zle. Tieto stavy sú podmienené aj hormonamy u mna. Nemám teraz žiadny problém iba ma chytajú zlé myšlienky niekedy. Ale chcem Vám poradiť, ak máte problém vyhľadajte ani nie psychiatra ale psychologa s ktorým preberiete úplne všetko.naučí vás autogénny tréning t.j. prijsť do stavu uvoľnenia - tiažou,teplom, relaxačné metody a kopec iných vecí. Takže keby niečo už presne viem čo kedy robiť presne viem čo mi je kedy mi je. A jedno radím nepozorujte sa lebo aj to je chyba že stále myslieť na to ako sa cítim či to neprichádza a tak. Ak máte niekto zlé stavy von s tým rada pomôžem......

adrianuliena

Ahojte\\\\\\\" chcem sa s vami podeliť aj o svoje skúsenosti s fobiami. Taktiež trpím úskostnou fobiou. Vždy sa objavila na tom istom mieste a prišlo to úplne znenazdajky a samo. Ale zistila som že som aj úzkostný typ človeka od malička že som sa všetkého bála a to mi zostalo.

adrianuliena

Ahojte\\\\\\\" chcem sa s vami podeliť aj o svoje skúsenosti s fobiami. Taktiež trpím úskostnou fobiou. Vždy sa objavila na tom istom mieste a prišlo to úplne znenazdajky a samo. Ale zistila som že som aj úzkostný typ človeka od malička že som sa všetkého bála a to mi zostalo.

adrianuliena

adrianuliena