Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo

43: ja som tiež veľmi rada, že táto téma existuje a tiež som tu furt strčená, fakt to pomáha, že sme tu viacerí s rovnakými problémami a keď vidíš, že aj iní bojujú a nevzdávajú sa... a niektorí majú aj deti ešte k tomu, juj, to obdivujem, ja ledva samu seba zvládam :)

ooo

ten príbeh som už čítala... dobrá kniha to je, dnes som dočítala koherenciu srdca, keby že aj tu máme tie prístroje a kurzy na ten nácvik, to by bolo superko, hneď by sme tam frčali, čo? :)Ja som oťapená zas, unavená, točiaca sa... tak predsa lne budem pokračovať vo vysádzaní toho cipralexu, lebo isto nezaberá :(

43

ahojte,dlho som tu neprispievala aj ked sem velmi často nakuknem.v obdobi ked bola tato tema založena v roku 2006 som tu presedela cele dni.bola som nesmierne štastna že som našla ludi,ktori maju rovnake problemy ako ja.pretoze pred tym som si myslela že už sa z toho nikdy nedostanem a urcite mi preskoči.
chcela som vam len povedat že z uzkosti a paniky s ada dostat len musite byt trpezlivy a nič neuhanat.pracujte na sebe kazdy den a tešte sa z uspechov aj ked maličkych.všetko sko prišlo tak odide.verte!

ooo

ja spávam dobre, aj keď sa v noci zobudím, tak hneď zaspím, ale aj tak som ráno neni oddýchnutá. Ale som si nejako na to zvykla a okrem toho mám teraz väčšie problémy, ktoré mi treba riešiť. Tá blbá doktorka mi dnes povedala, že keď mám vysokú školu, tak sa mám spamätať a začať niečo so sebou robiť - akoby to záviselo od vzdelania alebo čo... akoby to bol nejaký rozhodujúci faktor, fakt je tupá.

zuzana12345

ja mám novú posteľ aj nové matrace dokonca aj vankúše ale tento problém mám už dlho.Zaspím potom sa zobudím a nie a nie zaspať a to sa opakuje aj niekoľko krát za noc, ale ja som unavená aj keď prespím celú noc stále mám taký čudný útlm.Mám problém aj s krč.chrbticou ale kto ho nemá.Prečo tieto problémy nemali naši rodičia a starý rodičia,tiež nemali ľahký život,bola vojna,mali existenčné problémy a boli na tom psychicky oveľa lepšie

ooo

Zuzka toto ja dôverne poznám. Mne počas užívania AD vymizli alebo sa zmiernili všetky príznaky okrem únavy. Ja naozaj neviem, čo to je ráno sa zobudiť oddýchnutá. Niekedy je to lepšie, niekedy horšie, ale ja som tiež každé ráno unavená akoby som nespala... a neviem, čo s tým, skúšala som všeličo... aj nové matrace sme si kúpili o)

ooo

Všetky benzodiazepíny sú návykové látky (lexarurin, xanax, neurol...) vo veľkých a pravidelných dávkach spôsobujú závislosť. Poznám ľudí závislých na liekoch a je to veeeľmi zlá závislosť. Oni si nemôžu dať ani ibuprofen, lebo to u nich znovu spustí... takže fakt s týmto opatrne. Ale pokiaľ to berieš preto, že to fakt potrebuješ a nie preto, že to zneužívaš ako drogu, tak je to ok. No s vychádzkami som nepochodila, neobmedzené vychádzky smú mať len onkologickí pacienti... takže som si tam skoro dve hodinky posedela, aby som sa nič nedozvedela a domov som ledva prišla, čo sa mi tak točí hlavička zas :)ale náladu mám celkom dobrú, aj som napodiv toho dosť zjedla... žeby mi vysádzanie cipralexu robilo dobre? alebo žeby mi zabral? už som z toho zmagorená

zuzana12345

každý normálny človek keď sa ráno zobudí by mal byť oddýchnutý u mňa je to naopak ja ráno vstanem a som viac unavená ako večer trvá mi to do obeda kým sa poriadne naštartujem a vtedy sa mi aj najviac točí hlava a som úplne mimo.Miloš myslíš že lexaurin je návykový? Nejedávam ho pravidelne,ale sem-tam si dám ten mi vždy zaberie