Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
potom to uz pokracovalo len dobre
Miloš a ak smiem vedieť, tak kvôli práci, či prečo?
43: len píš ďalej, zaujíma ma veľmi ako to s tebou pokračovalo...
No nie je moja doktorka, čo zadrela tú kravinu, to bola posudková lekárka, ktorej ako som vravela zakázali vykonávať lekársku prax kvôli prúseru nejakému. to som vám len tak na pobavenie napísala.
to tu prehanam s tym pisanim............ale asi preto z esom tu taaaak dlho nebola
nie nebrala,mala som ich doma vybrala som si ich v lekarni ale nikdy som ich neužila.na začiatku mi dal lekar len neurol a z toho som zjedla 2 tabletky,potom som dostala take zachvaty kd emi tlak vyskocil na 200/110 a na pohotovosti mi doktor povedal že to je panicky atak a nechapavo som na neho pozerala že čo mi to hovori za novu dg.isla som z paierom z pohotovosti k vseob,lekarovi a ten ma poslal hned na interne.tam mi doktor povedal že mi najprv urobi vsetky vysetrenia a az potom mi da lieky zatial aby som nic nebrala.tak som boal asi 2 do tyzdna na pohotovosti s takym tlakom.potom ma poslali na neurologiu atam mi povedala doktorka ze mam tetaniu a nasadila mi magnezium a kalcium.ked som s tymto vysledkom prisla k internistovi ten s apozrel na mna a opyatl s ama ake vysetrenia mi urobila ked prisla k tomu zaveru.a tak som chodila chodila az nakoniec mi povedal ze mam silnu uzkost a panicku poruchu pri ktorej s ami takto zvysuje tlak.mam navstivit psychologa alebo psychiatra a kym tak neurobim tak mam uzivat lieky na upravu tlaku a nejake slabe antidepresiva a vecer neurol alebo xanax.ale vraj v prvom rade si mam zmenit postoje k zivotu a prestat s a sledovat a vsetko sa tak prehnane bat
lenze v tom case sme mali vazne problemy v rodine,onkologicke ochorenia ,infarkt a problemy vo firme.bolo toho na mna privela aby som si mohl apovedat ,dievca teraz vypni a prestan sa bat.ale AD som s abala brat lebo to bol vtedy pre mna taky strasiak.tak som si dala tabletky na tlak a myslela som si z eto nejako zvladnem.figu ani nie o tyzden som s azrutila a bola som na tom ovela horsi eako pred tym.kamaratk ama zobrala k psychiatricke a ta mi povedala ze mi nic neni ze mam len paniku z eto odstranime nejakymi homeopatikami.nasadila mi ich a mne bolo este horsie.zase som bola na pohotovosti a tam na mna sestricka vystekla ze ci som uz bola na tej psychiatrii ze to uz neni normalne,ze ved vam nic neni vy robite stal elen paniku a raz vam z toho preskoci a najdete s av blazninci,tak to ma dorazilo a isl asom hned na tie sedenia k psychologovi.nadalej som brala homeoaptika,lieky na tlak a rozne bylinky .ale to bol len zaciatok mojej liecby.
práve sa chystám do práce,ale už sa teším na víkend, pobehám s dcérou po meste,ja mám sem-tam také nákupne ošiale,niekedy mi stačí keď si kúpim nejakú blbosť a taká som spokojná.ooo som prekvapená že tvoja dr ti povie takú blbosť,veď práve ona by mala vedieť že práve ľudia ktorí majú v práci určitú zodpovednosť a väčšinou sú vysokoškolský vzdelaný majú tieto problémy najviac,či už mala v ambulancii nejakého bezďaka ktorému stačí k životu fľaša čuča?Držkajte sa všetci ja si idem dokazovať do práce aká som nenahraditaľná
brala si aj AD? ale skúšala si nejakú alternatívnu liečbu?
ja mam tiež dve deti a najprv s ami vobec nechcelo s tym bojovat ,bola som unavena nervozna a ...
potom prišlo obdobie ked mi par lekarov povedalo že aby som sa spamatala azačala so sebou niečo robit ,lebo ked budem takto dalej pokračovat tak mi nepomožu žiadne lieky na svete.a na jednej z navštev na pohotovosti ma už tak vytočila sestrička ,že hned v tu chvilu som si povedala DOST!hned na druhy den som navštivila psychologa ,objednala som sa na vyšetrenie a na sedenia a rozhodla som s aže to bud eposledny lekar ,ktoreho som navštivila.podotykam že som pred nim absolvovala hadam každe oddelenie u nas na poliklinike.teraz je mi to uz smiešne,ale vtedy som plakala nad sebou.
a knihy o ktorych pišete a aj nepišete boli od toho dna mojim spoločnikom na takmer cely rok po kazdy vecer.začala som postupne menit kazdy moj den,kazdy moj zvyk.a tak dnes s určitostou tvrdim že tejto chorobe som vdačna.som jej vdačna za kopec uprimnych ludi,za spoznanie ludi,ktorych som mala okolo seba amyslela som si naivne že su to moje priatelky,za rozhodnutia,ktore som bola schopna spravit až ked som bola na pokraji svojich sil a myslela som si že aj možnosti.
no a potom, že AD nespôsobujú závislosť...
sk.wikipedia.org