Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

chudatkoxxx

ahojte baby, ja som mala dnes priserny den. rano som si vsimla ze mam na chrbte taky asi fliacik s priemerom asi 4cm. mala som to na nom vyhadzane a cervene a svrbelo ma to. tak si hovorim ze pre istotu skocim k lekarke, nech mi da nejaku masticku alebo co ked ide vikend. Lekarka ked to zbadala tak zhikla a napisala ma na kramare na infekcne. tam som stravila 4 hodiny kym som prisla na radu. povedali ze to je herpes ;( tak teraz uzivam kazde 4 hodiny na to liek a nesmiem sa nikoho dotykat kym mi neprejdu vyrazky ;( citala som ze to casto vznika pri strese. nemate s tym nahodou niekto skusenosti? a na tom infekcnom to bolo hrozne. parkrat mi bolo dost neprijemne, chytal ma strach z tych hukajucich sanitiek a chorych ludi :( raz na mna dosiel az taky pocit ze kazdu chvilu odpadnem ale hned v zapati som si povedala - nepanikar, nemas sa coho bat a zrazu bolo lepsie. inak ti lekari tam - nemam slov. kebyze sa ich nevypytujem dokola ako blbec tak ani ziadne informacie nedostanem. strasna arogancia.

nela

Dobrý večer.Pár dní som sa neozvala,ale sledujem Vás.Som celkom v poho.Nemusela som si dať Neurol a zvladla som to.Ja ,len nechápem prečo keď som v pohode všetko ide,môžem ísť aj na Sibír a ani to mnou nepohne.Stačí,len maličká úzkosť a už mám ísť strach pre syna do škôlky,že čokeď.....Ja mám niedy pocit,ako by sme boli v mojom tele dvaja.Jeden v pohode realista a druhý absolutný panikár.Keď som v pohode a na všetko si spomeniem tak mi to je smiešne,ako hlúpo reagujem.Najlepšie je ,že v ataku som som pár krát odšoferovala auto na pohotovosť,že zomieram.Potom sa mi všetci smiali.Hlavne som sa chcela spýtať či máte niekto skúsenosť s inernet.knihkupectvom Ramzes.Majú tam tú knihu ,ktorú tak spomínate,ale neviem či tento spôsob nákupu je bezpečný a spoľahlivý.

ooo

tie stavy na infarkt ja nemám, ale to točenie hlavy je des... stále mám pocit, že odpadnem, že omdlievam... často mám derealizáciu. Tá hlava ti prešla tiež vďaka tomu psychológovi, hej?

43

ba co viac pichalo ma v nej, palilo a trplo
myslela som si ze uz mam mozgovu mrtvicu urcite ked ma prave nepichalo pri srdci a nepalilo na hrudi co som sa zase bala ze je infarkt

43

vdaka psychologovi som pochopila že vsetko mam vo vlastnych rukach,odhalila som problemy ktore boli niekd ehlboko v mojom vnutri a zožierali ma a vyvolavali vo mne uzkost,ktore pri tak vypatej situacii aka nastala jednoducho explodovala na povrch.kročik po krociku ma nutil aby som sa pozviechala a zacala robit v živote to čo som vzdy chcela a nie to co som musela.naucil ma nebat sa tej paniky a naucil ma poznat sa