Úzkosť

ooo

Super Zuzi, budeme si vymieňať dojmy z tej knihy a diskutovať o nej :) mne je rozhodne lepšie keď vidím slnko teda... no ale kedže si to nenavyberám, tak to radšej neriešim...

zuzana12345

je víkend a počítač je od rána obsadený, mi máme doma poradovník rodinka úžasných.Je mi celkom fajn,to asi preto že nesvieti slnko.Ja už som upratala navarila a asi budem čítať.Teším sa na tu knihu,objednala som si ju vo štvrtok,takže budúci týždeň by mi mala prísť.To s tým pichaním a pálením hlavy som mala aj ja ja som si zase namýšľala,že mám nádor,mala som tie isté príznaky ako 43 aj s tým tlakom tiež som brala a liečila sa na vysoký kr.tlak ale tie lieky ma hrozne dusili a tak som ich vysadila a beriem len magnézium.Nie som totálny abstinent,ale alkohol nemusím včera večer ma dcéra čakala po práci a tak sme zašli na mojito potom ma v posteli napadlo že beriem lieky na ktoré sa nemá piť alkohol taký strach ma chytil skoro som umrela celú noc som nespala jasne že mi nič nebolo,chcem tým len povedať že aká blbosť ma dokáže zblbnuť

ooo

ja som popresádzala kvety, idem vystrojiť priateľa do BA a ja idem k našim, s mamou zavárať a potom k dedkovi, to taký rodinný deň skrátka :)

ooo

no to je dosť nepríjemné mať derealizáciu stále dočerta... ja ju mám len keď mi je zle a mám to spojené s tým točením hlavy a pocitom na odpadnutie... mávam ju síce aj keď mi je dobre, ale to je veľmi krátkodobé a vtedy je to skôr srandovné ako hororové aviem,že keď na to prestanem myslieť, tak to prejde... ale keď mi je zle, tak to neodchádza

chudatkoxxx

a inak baby, ktore mate tanec - mam pre vas super typ (neviem ci ste z BA) na Obchodnej ulici v BA v Bare Baron je kazdy utorok o 18.00 kurz salsy pre zaciatocnikov, su to otvorene hodiny, takze je jedno kedy zacnete a ci budete chodit pravidelne, ja som bola zatial len raz ale bola to dost sranda, tak som sa odreagovala! najlepsie je prist v pare (vtedy sa plati 100sk kazdy z paru, takze za par dokopy 200) a ak pride clovek sam tak 140sk co uz je dost.. takze sa vzdy oplati radsej v pare. to len taky maly typ odo mna, kto by mal chut ;)

chudatkoxxx

takze toto je derealizacia? no tak potom ju mam aj ja a stale.. ved ja stale chodim akoby v polospanku, mam take otupene vnimanie a nepamatam si vece poriadne. proste stale (aj ked sa citim dobre) som v takom stave akoby som napoly spala a mala sa kazdu chvilku zobudit. ale tak to mi na tom este tak najmenej prekaza.. aj cele dychanie a buchanie srdca. mne ide o emocie ktore ma velmi trapia... ale dnes bude snad dobry den, budeme s babkou upratovat a oddychovat, aj pocasie je ako stvorene na domaci oddych ;)

ooo

chudatko to je mi luto, joj to musí byť ťažké nikoho sa nedotýkať... ale čo už, keď treba, vydržíme všetko... mne je dnes od rána zle, ešte mám aj menštruáciu a to počasie a všetko dokopy, no takú mám derealizáciu, že len sedím a pozerám okolo seba, či spím alebo som hore... ale ľudia na mňa hovoria...

ooo

NELA teš sa z toho, že más dobré dni a že ťa ani nenapadne na nič také pomyslieť. A nerieš to, keď máš úzkosť, tak proste reagujeme choro, lebo je to choroba, ktorej sa snažíme zbaviť

ooo

NELA viem, že tam majú tú knihu, ale tiež som ich ignorovala práve preto, že chcú zaplatiť vopred, čo mi prišlo také podivné... nejako to komplikujú. Skús tú Legendu, tam by ju hádam ešte mali mať :)