Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Avojte :o)
No včera k večeru a dnes nad ránom bolo u nás v PU strašné počasie.Stále len pršalo, blízkalo sa, lialo ako z krhly a k tomu všetkému padali krúpy.No fakt pekné leto...
U mňa úzkosti sú teraz v menšej forme-skoro vôbec.Ale ešte keď som malú čakala a bola v nemocnici tak som tam mala riadne úzkosť.K tomu sa pridali aj hormóny-bola som dosť precitlivená.Ale našťastie to najhoršie mám za sebou :-)
Inak tú knihu čo spomínal Miloš si chcem tiež zohnať.Ešte ju nemám lebo nemám kedy.Ale keď budem mať viac času tak si ju zoženiem.
ooo neboj sa Miloško sa ozve.asi kdesi určite športuje.
Prajem vám všetkým pekný aj keď upršaný deň :-)
smutná mám dve deti syn má 19 dcéra 17 a mám s nimi úžasný vzťah vychádzame skôr ako kamaráti nemáme pred sebou žiadne tajnosti,keď mám problém nemám problém to s nimi riešiť a tak isto naopak tiež mám super manžela , som spokojná a vidíš mne sa tiež nevyhlo to o čom som si myslela že mňa sa to netýka.Už teraz mám strach až raz deti pôjdu svojou cestou ale teraz to neriešim momentálne som tu pre nich.Ty si z domu odišla veľmi mladá a asi si sa musela spoliehať sama na seba, to znamená že všetko si musela riešiť bez pomoci najbližších.Predčasne si dospela.Keď mi je najhoršie zavolám mamine a kecám s ňou do zbláznenia,neotravujem ju svojimi problémami,len ju potrebujem počuť a potom mi je fajn.Skús si nájsť cestu k svojím najbližším kde máš istotu a možno ten pocit osamelosti trochu prejde
Miloš je kde? Či nemáš dnes slov? .)
pre ooo, ja som povedala, ze som si vedoma toho, ze zvelicujem! Ja som sama pripustila, ze mam len stav, ked sa lutujem. Viem, co je to ozajstna depka, uz som o tom pocula dost a som stastna ze to nemam. Ja mam len obcas taku mini, ale vtedy ako som sama povedala, mam stav, ze si pripadam ako najvacsi chudak. Ale to maju predsa asi vsetci a hlavne zeny. Obvykle ako PredMS, no ja mam teraz asi PoMS.
Otca uz nemam. Mamina ma 50, je uplne v pohode, tiez som s nou malo, lebo roky uz zijem inde. Som tu teraz len cez prazdniny, ale asi zacinam mat ponorkovu chorobu, lebo ked sme spolu menej, je to lepsie. Uz by som asi potrebovala zmenu a vratit sa do povodneho prostredia, ale leto konci a coskoro to bude. Nezvykla som s nou riesit osobne veci, bud sama, alebo skor s kamaratkami, ale cim som starsia, kecame spolu viac. Resp. riesila som s nou vsetko okr. citovej oblasti. A ta mi asi teraz dost utoci na mozog. To s nou moc nerozoberam a teda este sme mali teraz ten maly konflikt, tak ani chut nemam. Na PC robit musim, ale coskoro sa vratim do svojho domova tak bude lepsie a aj s nou sa mi bude komunikovat lepsie. Je to aj tym, ze od 15 zijem sama inde, mam svoj zivot a ked sa teraz vratim na leto domov a som tu dva mesiace, je to maly nezvyk.
Smutná skús si tu pozrieť príspevky tých, ktorí majú skutočnu depresiu ako diagnózu a hádam ťa to rýchlo prejde a budeš ďakovať, že ti nič nie je...
smutná teraz by si potrebovala robiť niečo úplne iné ako pracovať s PC neviem koľko máš rokov,ale určite tvoji rodičia nemajú 100 rokov aby si si s nimi nemohla spraviť príjemný deň.Moja mamina má
75 rokov ale optimizmu má na rozdávanie a vždy mi je s ňou fajn len škoda že spolu nebývame častejšie,pretože každá žijeme v inom meste.Tento pokec pomohol aj mne aspoň vidíš koľko ľudí ma psychické problémy hoci ani na jednom by si to na prvý pohľad nevidela.Skúsila si sa sama nad sebou zamyslieť či svoj názor niekomu nevnucuješ nasilu,vieš nie každý človek môže rozmýšľať na rovnakej vlnovej dĺžke ako ty a možno ich svojimi radami obťažuješ skús to prehodnotiť.Ty si asi dosť citlivá povaha a možno by ti stačilo len trochu pochopenia zo strany priateľov a blízkych
Zuzana, mas pravdu, ja mam len depku. Po dlhom case a asi len posledne dva dni. Nemavam depky casto, len vynimocne, ale za to poriadne a presne ako vravis, lutujem sa a som najvacsi chudak na svete, ako aj teraz. Keby som bola v robote alebo v skole, tak sa vykecam babam, to je jasne. Ale teraz som doma u rodicov, prave tu som prejavila jednu svoju radu o ktoru sestra nestala a tak je to tak ako je. Nechcela som kvoli takym blbostam volat niektorej kamoske, tak som vyuzila prilezitost kedze cele dni teraz pracujem za PC a aj svoj mini problem som vypustila sem. Ale to co som pisala do Sexuologie- Mam verit ma trapi aj bez depky. Mozes sa na to kuknut? Mne pomohlo teraz aj to, ze si mi uz sem odpisala a je mi lepsie, lebo viem, ze vlastne o nic nejde, len teraz asi to bude tou menstruaciou a tym, ze cele dni som doma mi blaznia trochu hormony. Dik
smutná neviem či máš depky,alebo stavy úzkosti,je v tom podstatný rozdiel,ale skôr by som to tipovala na tie depky.Podstatné je u teba asi sa vykecať,tu máš príležitosť,každí sme nejaký.Nikdy to v sebe nedus ja nemám problém o tom rozprávať aj v robote sem tam sa na tom dobre pobavíme ako a kedy sa to začalo u teba prejavovať.Mám pocit,že sa zbytočne ľutuješ asi "nikto ma nemá rád".Skús s tým prestať a potom začať riešiť ostatné veci
Ahojte, vidim, ze tu uz mat riadne zabehanu debatu. Nasla som tu temu uzkost a kedze dnes mam riadnu, tak dovolte sa trochu vykecat. Uz som chvalabohu v priebehu menstrucie, tak horsia depka ma necaka a asi to bude len tym pocasim. No pripadam si ako najvacsi debil na svete. Ked chcem niekomu pomoct, obrati sa to len proti mne, stale len mudrujem, filozofujem a nikto ma nechape, nakoniec sa casom aj tak ale ukaze ze som mala pravdu a aj moja obcasna pomoc- ked niekomu poradim aj bez prozby o pomoc sa zda najskor nepochopena, ale casom ako spravne riesenie. A tak ma mrzi, ze som na svete sama a nemam sa akoby ani komu zdoverit. Sama bez polovicky, priatelov mam dost, ale toto by som s nimi neriesila, mysleli by si, ze mi sibe. Lenze clovek obcas potrebuje na taketo stavy asi skor opacne pohlavie. To ma odpise, co depkosim a je pokoj. Ale ako vravim, ani to nemam. A ked na to aj zacnem mysliet, skonci to len pri depke, lebo svoj strach som uz uviedla vo fore sexuologie, ci mam vobec verit. A tak som len smutna z toho co mi chyba a vobec sa mi nechce tesit ani z toho co mam. Depka je asi len prechodna, inac som ziva a vesela kopa, ale posledne dni na mna nejak dolahla, tak som sa aspon vykecala....