Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
12 chemo a 17 rádio
Baby, prestante hrat pred okolim! (Sice ked sa nasi rozvadzali, ja som sa tiez usmievala na okolie ako este nikdy, aby som to nedala najavo- ale to uz bolo v tej faze, aby ma nikto nelutoval, v tej chvili som vedela, ze to mi nepomoze, ze si musim pomoct sama a vlastne ako si pomoct, len sa s tym naucit zit)To "herectvo" vas este viac pozerie a ked budete same, znici vas ako vas uz nici. Preto nehrajte ake ste spokojne, ale stotoznite sa s tym. Moze mi sto ludi povedat, ze som pekna, ale ak to nepripustim a budem sa vidiet skareda, tak nou aj budem. A nebude ma bavit sa ani moc malovat- na co, ved mi to nepomoze. Ale ked zvazim, no tak asi najskaredsia nie som, su na tom aj horsie, ani obezitu nemam, som este v tesnej hranici normalu podla BMI- 24,8 ;-) az taka horza to nie je. Pneumatiky zamaskujem, nahodim obtiahnute sexi rifle, vyfukam hlavu, vymalujem sa a ide. A aj ked nie som Miss, hned mi je lepsie, lebo trochu som k tomu pomohla.
43: presne presne ako vravíš...
tani všetko si tvoj organizmus zapamatal.tie fyzick eprejavy su naozaj len prejavom psychickeho vycerpanaia.brala si aj chemoterapiu?ak ano a aj ked nie urcite si brala kopec inych liekov,treba telu dodavat velmi vela vtaminov prirodnych mineralov antioxydantov.bunky v tele treba poriadne krmit takmer kazdy clovek ich ma vyhladovane,ucinok neuvidis po tyzdni ale o pol roka urcite.mozno s ati to zda dlho ale ak to neurobis teraz raz n to prides ako ja z esi premrhala dlhu dobu .
Mima už keď si písala o tom PMS, tak mi to bolo podozrivé, ale už mi to je jasné :)
vies kedy som ja dosatla paniku a uzkost?ked som si myslela ze je relativne uz vsetko vyriesene a utrasene a zvladli sme boj s rakovinou,s infarktom a kadejakymi chorobami.ked som mala pocit ze konecne si mozem vydychnut vtedy to zautocilo.
vies mima aj ja som chcela takto riesit svoj eproblemy,a myslela som si ba co viac verila ze mna s ataketo problemy netykaju a mne s ato nemoze stat.ludia mi vraveli,boz ety si tak optimisticky naladena vzdy ,ty si vies so vsetkym vzdy poradit.a aj som vedela dokedy sa mi nezacalo vsetko sypat na hlavu.nakoniec som sa zosypala aj ja.ale posatvila som sa a snazim s auz nikdy nedat priestor takemu padu.smejem sa a snazim s abrat zivot s lahkostou a problemy riesit vzdy optimisticky.aj ked mam velmi vela problemov chcem sa tešit zo zivota a nepripustat si smutok a nezdary.
ooo skus zvolit inu taktiku,povedz si pojdem tam prekonam sa,a pomozu mi.to bude skvele ked pojdem na rehabilitacie ao par dni s ami ta hlava prestane tocit
No a co ze je to diagnoza?! Povedali ti, ze mas pri nej len mesiac zivota a na tomto zivote koncis? Mam kamarata. Mlady muz. Nasli mu nador a mal kopec metaztaz. Priamo do oci mu povedali, ze ma uz len par mesiacov zivota. Neviem presne kolko. Zrutil sa, mal vtedy 32 a rozmyslal nad samovrazdou. Nechcel zit, ked vedel ze tu uz nebude dlho. Nad bojom nad chorobou ani nemyslel- ani sa necudujem v takom stadiu. No v tom case jeho zena zistila, ze po rokoch manzelstva sa jej konecne podarilo otehotniet a cakali prve dietatko. To mu na depkach pridalo, no napokon sa spamatal a povedal si, ze bude bojovat aspon dovtedy, kym sa narodi aby ho aspon videl a raz mohol pohladit. Jeho tuzba bola ale natolko silna, ze sa stale predlzovala a dnes ma uz mala 4 rocky. Nie je uplne zdravi, to s rakovinou nie je nikdy, ale stale sa lieci a tesi zo zivota. Ak by nezabojoval, uz by tu davno nebol. A co sa tyka ucinku liekov. Kazdy liek sa testuje aj s placebom. Casto ma placebo lepsi ucinok alebo minimalne taky isty ako samotny liek na diagnozu. A com to teda hlavne je? O psychike!
ja som dokonca na rehabilitaciach odpadla ,tak som si celu cestu hovorila ako mi tam prid ezle co urobim,z ehned ako som si lahla ,dosatala som priserny starch,motanie v hlave,bolest na hrudi ,palenie,navaly no a podobne a ked som sestrick epovedala z enech zavola doktora z emi je zle pozerala na mna z eco mi je z eved mi nic neurobila.pororzpravala som s as doktorom a vysvetlil mi ze som cel auz ztuhnuta ze potrebujem rehabilitacie z eje len na mne ci si ich dovolim