Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo

áno, áno, mali sme len taký rozhovor, že čo ma trápi a prečo a popozerala ma a hneď navrhla, že skúsime akupresúru,aj mi ju hneď dala, bola som tam hodinu a pol. Ešte pôjdem na dve a že podľa efektu budeme buď pokračovať alebo skúsime niečo iné. Ani nie je drahá, takže supiš :)

chudatkoxxx

ahoj tana, vidis, super ze si tam isla, snad ti to pomoze :) mna teraz chytila taka nechutna uzkost.. som sa tak zamyslela ze ako dopadne vacsina manzelskych parov a ze co ked si budem mysliet ze mam super manzelstvo a potom zistim napr. neveru. ah... a tak som sa do toho vzila ze sa mi az trochu blbo dycha a toci hlava.. ah ja tava. po tom co sa tu dnes pisalo mi pridu moje problemy strasne malicherne. takze baby prepacte :(

43

no vidis tani ako dobre ze si tam isla a neboj sa ke dti aj bude zle,mne tiez bolo na zaciatku rehabilitacie,predychas to al epotom ako bude dobre!!!!

ooo/táňa

Tak už som doma od tej doktorky, dala mi 3x akupresúru predbežne. Fakt strašne príjemná žena, to sa len tak nevidí... dobre, že som tam išla... Kázala mi ísť oddychovať, že mi môže byť fest zle potom, tam som poslúchla :) Kde ste všetci?

ooo

Lenčok ak sa to prejavuje iba v stave úzkosti, tak je to prejav úzkosti, lebo zrýchlený tep je jeden z jasných prejavov. Ale ak to máš stále, aj v pokoji a kľude, tak je to tachykardia, čo ja mám tiež. Nie je to nič vážne, ale srdce sa musí dostať do hranice 100 úderov za minútu, inak pracuje rýchlejšie ako má a je preťažené a si z toho unavená (si?). Ja mám na to predpísaný beta-blokátor, veľmi slabý, volá sa Egilok, mám brať polovicu v období, keď mám pocit, že mi ten tep lieta alebo vtedy, ak ma čaká niečo fyzicky náročnejšie. Ako si pamätám, tak ty máš tiež problém s nízkym tlakom a to väčšinou tak býva, že nízky tlak, vysoký tep. Žial tieto beta-blokátory tlak ešte znižujú, ale nie veľmi, len to treba doktorovi povedať, lebo niektoré znižujú viac, niektoré menej. Stačí ak to povieš obvoďákovi, nemusíš ani chodiť na kardiológiu, je to bežný jav. Môj doktor to berie dosť vážne, povedala by som, že oveľa vážnejšie ako ja :)odkedy mám tie lieky, tak ich ani neužívam, ani si nesledujem pulz a je mi lepšie :)

rena1

Lencok1 mam busenie srdca, tiez asi zo stresoveho obdobia, predychat to, dychat cez branicu tak ma to psychologicka ucila, nepamatam sa ci je to priznak uzkosti, ale tiez mi to ostalo a niekedy sa to zjavuje a nie je dobre sa vtedy utiahnut lahnut, ale rozchodit a tak.

lencok1

ahojte, ako sa mate?
Asi mam problem, nenpripisovala som tomu nejaky vyznam, ale uz to trva dlho. Dlhsiu dobu som mala tep nad 100, od 100 do 120 v stave kludu, ci som si zmerala tlak rano, na obed, ci vecer, vzdy sa mi tepo pohyboval okolo 100...teraz si uz radsej ani nemeram, ale stale to citim, niekedy sa mi z nicoho nic tak sialene rozbucha srdce, ze vtedy musim mat aj viac...vobec neviem s cim to suvisi, urcite nemam v kuse uzkosti a stres...prave naopak...ale to srdce mi bucha teda riadne
Kedysi som bola stale v strese a mozno to busenie mi odvtedy ostalo, nepoviem keby sa to ukludnilo, ale mam pocit ze je to stale, mate s tym niekto skusenost?

rena1

Caute, tiez sem chodievam, hoci neprispievam. Myslim, ze aj toto rozpitvávanie a stale sa hrabanie v problemoch je na skodu. Treba riesit, vyriesit a nechat tak. Tiez bojujem z uzkostami, depkami dlhsie aj teraz. Zaoberat sa treba niecim, hladat zaujmy, je to tazke...hned rano si hovorim, co je pekne,ze svieti slnko, som ako-tak zdrava, co dnes pekne urobim, co zmenim, pritom mam fakt otras zivot.Pri prekonani seba sa fakt citim lepsie.