Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mima pises svoj pribeh ako keby som ho j apisala u mna to islo presne takto postupne,az na to ze mne s atam pridali onklogick eochorenia a srdcove .ale postup bol tiez pomaly ,az tak pomaly z esom si ho nestihla vsimnut
gapetiny nepopieram co hovoris hovorila som ni eo tom kedy som ju dostala ale o tom kedy sa mi prejavila.
ja uzivam ovocne a zeleninove stavy aprirodne vitaminy,ktore su dost drahe .ale skusala som pred tym kopec inych veci,ktore boli skor lapacom a vyprazdnovacom mojej penazenky.tie stavy su sice drahe aj s tym odstavovacom a hlavne je to narocne na cas,ale uz som si zvykla.chodim si davat premeriavat bunky ako ich mam chranene a vidim z ejedine toto zabralo tak som zostala pri tom.okrem toho uzivam prpbiotika a caje bylinne.
Pravdu nemá 43 v tom že úskosť dostala keď mala všetko utrasené. Do toho stavu sa dostala vtedy keď bpla v strese. Akurát že si to uvedomila, keď organizmus začal reagovať na uvoľnenie...
Mne sa zrutil kompletny rebricek hodnot, vsetko na com mi zalezalo padalo postupne, nie narat, ale ako domcek z karat a to je horsie. Ked myslis, ze jedno zle mas za sebou, pride dalsie a mne zlyhalo vsetko. Dva roky som bola vo svojej ulite a stratila som takmer aj svoje naj kamosky! Doma ani nic nevideli- to sme boli este komplet rodina. Citila som ze je so mnou zle, ze padam na dno. Potom mi kamoska len odvrkla, ze sa lutujem. Na smrt som sa urazila, odisla som a sla som sa lutovat. No potom som zazila tri zlastne impulzy- este cestou, ked som si uvedomila ze ma pravdu. Zacala som teda na sebe pracovat a tesit sa aspon z jedineho co mi ostalo. Rodina- na tej som si zakladala a zarazu prisiel sok a ona sa rozpadla....
43 ja viem, pamätám si to, že si nebrala AD, len prírodné veci, ale čo konkrétne, niečo som chcela poradiť, že čo by som mala brať
ja som ti uz pisala ze ja som satvila na liecbu prirodnu,mozno trvala dlhsie ale zbavila som sa uzkosti a nasla som iny sposob zivota.samozrejme ze sa mi stava ze
aj dnes s aeste vratim sem tam k mojim blbym zvyklostiam ale vacsinou m ana to upozorni hned bolest chrbtice a uz viem ze usim zaradit spiatocku.
Gapetini kto nemá pravdu?
43: čo ty berieš? myslím ako minerály a vitamíny?