Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo

Tak som sa teda rozhodla, že idem k tej doktorke, nič nebudem odvolávať, nebudem svojej panike ustupovať. Napokon, možno mi pomôže...

43

ale su to 2 roky vlastne uz bez uzkosti a paniky.trvalo mi asi pol roka kym som bezcielne behala po lekaroch a nevedel aco so sebou a potom asi pol roka este trvalo kym som si uvedomila ze uz je to hadam za mnou.niekedy som si vynaral av pamati ako mi byvalo hrozne a nechapala som preco to robim,bol to este strach,strch z toho ze sa to vrati.tak ako si netreba chorobu pripustit,lebo ak tak spravite tak uz ste prehrali ,tak si treba pripustit jej zmiznutie a dokonale vyliecenie.

43

nemas mi este k comu gratulovat aj ked dakujem.su to 2 roky co som sa dala na tento boj ,lebo este stal es ado urcitych veci musim nutit a nie su pre mna samozrejmostou.aj ked ja sama som bola na seba hrda ze som sa premohla a prinutila veci riesit ,stalo m ato na zaciatku strasne vela sil a energie,lebo kazda tu urcite viete ake je tazk es adonutit niekam ist alebo nieco urobit ked vam je na figu.ale dakujem aj svojej sestre,ktora ma podrzala a kopala do predu.a priatelom ,ktori tu denno denne so monou vypisovali.

mima007

43, gratulujem a drzim ti palce. Ked vo svojom pristupe vytrvas, caka ta este stastny a pekny zivot, len tak dalej, ides na to dobre.

43

zmeri ati to ako mas vyzivenu bunku ci je dostatocn echranena pred volnymi radikalmi,niekedy to robili aj v ustave sv.alzbety neviem ci to tam est erobia

43

ale ja som uz raz pisala,ze uz nelutujem co sa stalo al ez euz asi aj dakujem tej uzkosti a hlavne panike z ema navstivili nebyt toho tak nikdy nezacnem so sebou asi nieco robit ,asi by som nikdy nerobl ato co robim teraz a nadalej by som chodila z firmy do firmy ,plakala a bedakala nad chorobami a zaspavala by som totalne vystresovana aby som sa z ahodinu mohla zobudit lebo viac som ani neprespala a zase len plakala a bedakala nad sebou