Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tani ,tak to je super že tam mate taku lekarku ja som musela cestovat za takou ,ale zas esom spojila prijemne s uzitocnym ,lebo som chodila do piestam 2x tyzdenne po veceroch s manzelom a este s jednymi znamymi a boli sme konecne aj spolu viacej
ja si nemyslím, že sa niekedy rozvediem.... a ak k tomu dôjde, tak to budem riešiť potom... riešme aktuálne veci, veď tých máme dosť, nie? :)
ved to musel byt skvely pocit nahravat cd a robit niečo čo ta bavi a robis aj teraz niečo čo ta bavi?
no teda v praci si asi nezareves ani nezaspievas ,ale mozno postaci ked bude smysliet ako si to cd nahravala
43: to nie je neurologička, je to rehabilitačná lekárka, to som ani nevedela, že je taký špeciálny odbor... a robila mi to ona sama, hej... v Trenčíne to máme :)
samozrejme že nie vsetky koncia rozvodom.tvoje este ani nezačalo takže hned a zaraz mysli na to ako vam je dobre a nie na to ake to bude na konci
a kde maju taku prijemnu neurologicku?to ti aj ona robila hned tu akupresuru?
no este nie... ale mam super priatela, za ktoreho sa raz mozno budem :) a tak celkovo laska a vztah je pre mna zmyslom zivota, tak ma to zrazu tak strase vydesilo.. :( dufam ze nie vsetky manzestva koncia rozvodom ;(
neries veci ,ktore sa este nestali chudatko ,to je asi jedina rada.ak sa niečo stane ,neboj ,budes mat dost času na ich riešenie.teraz mysli na niečo pekne hned ta uzkost prejde.a vies co je najlepsie na taketo blbe myslienky pusti si radio s dobrou muzikou a zacni do toho revat no ak vies spievat tak spievat.zvuk ktory pri tom vydavas masiruje organy a hlavne uvolnuje čakry,super pocit uvidis.
Katka moja zlatá a čože sa ideš vydávať? :)