Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

43

nerob si starosti co je vhodne kvoli uzkosti,hlavne sa zamysli nad tym co naozaj chces robit ,aby si neprezila zivot s nudou a nechutou.

chudatkoxxx

no ja mam teraz take obdobie ze sa zamyslam nad tym co chcem vlastne v buducnosti robit.. idem sice studovat ekonomiu ale stale rozmyslam ze ci je to to prave pre mna.. uz som tu spominala ze rozmyslam nad veterinou ale bojim sa ze to nie je dobry napad kvoli mojej uzkostlivej povahe. lenze ja citim ze chcem robit pracu co ma nejaky zmysel, chcem svojim zivotom pomoct inym zivotom, mozno napriklad tym zvieracim :) jeeeeeeeeee dnes mi prisli knihy z amazonu - anxiety,phobias &panic a The Anxiety&Phobia Workbook, vecer zacnem citat ;)

43

ja robim uctovnicku,pred tym som mala taku mensiu firmu s priatelkou ale nebavilo ma to moc a ani som to nestihala a ked som mala problemy s uzkostou tak jedno s rozhodnuti bolo aj to z eto prestanem robit abudem robit nieco co som vzdy chcela robit,nepodarilo s ami to uplne ale aspon s tym uctovnictvom som sa pohla

chudatkoxxx

Tani maj sa pekne, oddychni si. mam radost ze mozme takto na nete pokecat, myslim ze mnohym z nas to pomaha :) hlavne bolo super zistit ze nie som sama s tymito problemami, myslela som ze strasne malo ludi ma psychicke problemy. vidim ze toho este malo viem o zivote :)

chudatkoxxx

no co sa tyka prace...nieco z toho ma bavi a nieco nie (neznasam telefonovanie!!!) ale hlavne je to ze su tu strasne super ludia, super kolektiv, ja som radsej v praci ako doma :D 43 a Tana - co robite vy? teda mam na mysli v akej oblasti pracujete?

ooo/táňa

diečatká ja som fakt slabá a ovalená, takže odkladám notebook a idem relaxovať, majte sa čo najkrajšie zatiaľ :)

chudatkoxxx

43 - este som bola len na prvej hodine, dnes ma byt znova, ale nemozem ist kvoli tomu herpesu :( napisala som ze chodim :D lebo ma to tak chytilo ze som si ista ze tam chodit aj nadalej budem :) bola to fakt zabava :)