Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ano citala som si to o tom tepe, to s tou unavou mas uplnu pravdu...naozaj sa citim viac unavena...
a co sa tyka Hak, chcem to skusit, hlavne kvoli mojmu vztahu, stale sme v strese aby som neotehotnela, teraz si to nemozem dovolit, a moj partner to stale len musi zadrziavat, taktiez sa mi zacali robit vyrazky, co by sa dalo rieist aj inou cestou...ale bojim sa o to tehotenstvo, teraz nie...
no na druhej starne sa bojim, ze ma to moc rozhodi, ako pises ooo...lenze ked neskusim, neuvidim...ak to nesadne, o mesiac to vysadim, tak drz palceky, nech sadne...
Nuž ja od rána bojujem so stavmi na omdletie, ale fakt takto mi nebolo riadne dávno. Možno mi je horšie kvôli tomu, že mením tie AD. Nie som schopná ničoho, len polihujem, aj keĎ čitam, tak sa mi všetko točí, musím na to hrozne zaostrovať
LENČOK čítala si si, čo som ti písala o tom pulze? HAK by to nemalo ovplyvniť, ale rieš to radšej s lekárom. A vôbec... HAK ťa môže rozhodiť, fakt chceš ísť do toho?
ahojte vsetci, prajem vam dobre rano. ja som prave dofrcala do roboty, bola som rano na terapii. nuz je to tak, ze clovek moze chodit aj na 200 sedeni ale pokial nepohne zadkom sam, tak mu nic nepomoze. pri uzkosti je to v podstate praca na cely den, je to neustale uvedomovanie si svojich myslienok a pocitov a prace s nimi. nie je to lahke. ale treba sa o to pokusit a ja dufam, ze sa to zlepsi a ze si raz budem tukat do cela ze aka som bola hlupa ze som si premarnila mladost so zbytocnym trapenim :) ako sa mate? :)
ahojte dievcata, kedze mam problemy s tym tepom, mozem zacat s HAK?
Idem teda čítať tú knihu, čo už s vami :) Asi sa máte dobre, čo je dobre :)
tak nemám sa tu s kým porozprávať... :(((
Pekné ráno všetkým :) Ten Miloš má zase len pravdu... ja som dnes od 7 hore, tak skoro som ešte nevstala odkedy som PN. Pred chvíľou som sa dočítala, že z toho Fevarinu, ktorý teraz beriem sa parádne priberá :( ou,ou, ale ja som z veľmi štíhlej rodiny, dúfam, že to nejako uhrám
čítam Zuzi, čítam, dobré veci...
ozaj Táni a čo knižka čítaš,mne ešte neprišla