Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ja si hľadám informácie o tom Fevarine, ktorý mi dala a zistila som zatiaľ nasledovné: je to jeden z najstarších AD 3. generácie; priberá sa z neho; už sa takmer nepredpisuje práve preto; treba ho kombinovať s inými; na úzkosť vôbec nepôsobí a dáva sa pri stavoch keď hrozí samovražda alebo sebapoškodzovanie... takže vôbec nechápem čo to má znamenať a definitívne mením tú doktorku... problém je však v tom, že tá, za ktorú ju chcem vymeniť, má ešte tento a budúci týždeň dovolenku, ach jo, zase len strata času...
Zuzka kde si? Ako je dnes?
Miloš pekné ráno :) veru ako vravíš, keď si z najhoršieho von, už sa lepšie rozpráva a radí... šak ja to tiež budem robiť, xixi. 3 lexauriny? uf, to je dosť, ale ja už som tiež spravila pokrok, už si nedávam polovicu toho neurolo 0,25, ale celý :)No snáď dnes bude lepšie... a čo ťa tak rozrušilo?
Ránko priatelia :) ja som sa včera poobede prebrala, som si povedala, že idem s chukákom havinom von a bolo to v pohode, tak som išla potom ešte s mamou ponakupovať, priateľ mi doniesol kvety :), potom sme išli spolu domov a upratovali sme, ale úplne dobre mi to urobilo, taká pohodička, žiaden stres, že niečo treba urobiť, aj večeru som spravila, aj filmík sme si pozreli, potom som čítala ešte dlho... takže včera fajn. No ale už je ráno, už je to iné... :( snáď to zas prejde...
dobre ranko všetkym.včera ako čitam ste nemali moc dobry den dievčata,dnes vam bude určite ovela lepšie, aspon ja vam to prajem!
zuzi uz je lepsie? dnes sme tusim nejaki nezhovorcivi :) dobru noc vsetkym
ahojte,tak už som doma a od rána mi je totálne na h...Okrem toho že ma otrasne bolí hlava a nepomohli mi ani tabletky mám príšernú vrtulu a závraty.Je mi otrasne a zase mám strach že odpadnem.Ledva stojím na nohách a to som si myslela že už som celkom v pohode.Všetko sa my rozmazáva,nevidím ani čítať,asi sme dnes na tom Táni rovnako,veď ja dnes neviem ani písať a čo ostatné,ako ste dnes na tom .Nie je to zmenou počasia?
MILOŠ no to je super, že sú aj iné alternatívne spôsoby liečby depresie a úzkosti... ale až také super nie je už to, že u nás nie sú dostupné. Napríklad tie kurzy na koherenciu srdca... to si akurát tak intuitívne môžeš skúmať, že kedy maš srdce v koherencii. O EMDR sa vôbec nevyjadrujem, to je u nás snáď nonsens a terapiu svetlom pri ťažkých depresiách viem, že u nás robia, ale rozhodne nie to s tým prirodzeným svitaním (alebo dá sa to u nás kúpiť?). Jedine tá akupunktúra mi príde ako schodná cesta nad ktorou aj dlho uvažujem... Skúšali ste ju niekto?
keď som začala brať HAK, tak už som nejaký čas brala cipralex a bola som viac-menej stabilizovaná, ale ten prvý mesiac ako som začala brať HAK sa mi zvýraznili tie stavy úzkosti, ktoré som predtým mávala... nie až v takej intenzite, ale trochu mato vyplašilo... ale vrátilo sa to do normálu.Keby sa to nevrátilo, tak treba skúsiť inú HAK
ozaj ooo chcela som sa ta opytat,ci si mala prvy mesiac pri uzivani HAK nejake vascie vedlajsie ucinky, lebo sa hovori ze prvy mesiac je pri kazdej HAK trochu horsie