Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

sunnie - jasne ze vieme :)) toto je zase nase plus, ze tak ako si vieme "uzit" smutok a trapenie tak tak intenzivne sa vieme aj tesit z dobrych veci :) ah tolko krasnych veci je na svete, tolko sa da toho spravit aj pre druhych.. :) je vonku krasne

katkaxxx

nela - keby to bola diagnoza tak ju asi mame vsetci co tu piseme :D :D mne najviac ublizuje taky ten pocit akoby som bola sialena/isla sa zblaznit a pocit ze sa prestanem ovladat a spravim nieco zle. toto ma najviac trapi. keby toto nebolo, tak si poviem ze som najstastnejsi clovek na zemi. dievcata, nezda sa vam ze clovek si zacne uvedomovat ze ako velmi by chcel zit/zazit vela veci, ako sa na ne tesi atd az ked/prave ked ma takyto problem? ja si stale hovorim ze keby som tie pocity nemala, tak som najstastnejsi clovek na zemi!!!

nela

Mne to všetko začalo atakmi a až potom sa rozbehla celodenná úzkosť a strach,ale najskôr bol strach,len z atakov.Až po prvom svojvolnom vysadení liekov sa mi mozog pomstil myšlienkami typu čo keď.... Bola som u viacerych doktorov,nechcela som zo začiatku veriť čo dokáže psych. u mňa.Keď mi to ,ale povedali traja doktory tak asi mám PP.Niekedy mám pocit,že som úplne vymletá ,ale taká Dg. asi neexistuje

lencok1

Inak som Vam chcela napisat jednu vec, dlho som uzivala Zoloft, teraz uzivam Ixel co je podstatne slabsie AD a citim sa ok, psych. V PK mi povedala ze je to to najlahsie a tym padom nie som pravy psychiatricky pacient...moje biocnemicke procesy v mozgu sa museli riadne pohnut k lepsiemu, inak by mi toto vobec ale vobec nestacilo...a to som si myslela ze som "beznadejna" jeden cas...ale asi naozaj vsetko ide:)))), je to fajn pocit, vediet ze pomaly sa da naozaj daleko zajst

katkaxxx

ale urcite sa s tym da dobre pracovat aspon, da sa vela zmenit ale treba na to ist spravnym sposobom. ja som zatial zvolila cognitivno behavioralnu terapiu (nieky nie) a dufam ze mi to pomoze. je to proste o tom ze si treba uvedomit ze vlastne to co prezivame je len preexponovana reakcia na veci ktore napadnu aj normalnym ludom. lenze ako to vysvetlit tomu nasmu mozgu je uz druha vec

sunnie

Ja si myslim ze ked uz to ma raz clovek v sebe, uz sa toho nezbavi. Mozes sa roky citit super a potom z nicoho nic ta to znova necakane chyti. Lieky to mozu zlepsit, ale nie vyliecit, je to zacarovany kruh.

katkaxxx

Nela a co robis ked ta prepadne take zufalstvo a bojis sa ze to takto cely zivot nevydrzis? ja sa vas vlastne vsetych chcem spytat ci je vobec mozne sa z tohto vsetkeho uplne alebo takmer vyliecit???takze PP?.. je to zaujimave, lebo mne povedali ze je to u mna generalizovana uzkostna porucha a pritom sa mi zda ze to mame dost rovnake, tak nechapem :)