Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

myslim ze je to tu v pohodke, tak ako kedysi, chcete nieco vediet??? tak ja vam poviem ze mne tato stranka lespie povedane tato tema a ludia v nej zachranila zivot...bola som naozaj na hranici, zhruba pred tym rokom a pol mi ludia tu zachranili zivot a ja som sa tesila na kazdy jeden den kedy s si s nimi budem pisat, z najhorsieho som sa dostala, dokonca je to naozaj fajn a ja mozem zasa pomahat inim...
myslim ze tieto debaty mozu velmi pomoct, tak len tolko...som rada ze sa to tu opat rozbehlo

katkaxxx

suhlasim s ooo a pridavam k tomu to ze my si predsa aj radime - pozri sa na predchadzajuce prispevky. vcera som mala dost neprijemne panicke pocity a baby + milos :) mi velmi v tej chvili pomohli. takze nesuhlasim s tym ze si neradime a nepomahame, treba sa len lepsie pozriet ;)

dalsia katka

citam citam, toto forum sa zvrtlo na sukromne debaty pre zopar vyvolenych. uz ziadne rady a tipy? kde zmizli hodnotni prispievatelia? nic v zlom, ale mailovat si predsa mozete priamo medzi sebou, ludia s problemami by sa radi nieco uzitocne dozvedeli...

Milos, netreba hrat country strike, ale nejake oddychovky pre deticky a k tomu si pustit BEBE TV, vies ako si dobre oddychnes a vypnes? :-)

ooo/táňa

hej, našla som sa v tom, je toho tak veľa, že sa tam nájde hádam každý na svete, xixi... mne je dnes dajako zvláštne, pozvali sme na večer kamarátov, hádam sa trochu rozptýlim

katkaxxx

ok, takze: "hodnoty" a presvedcenia ktore su v rodine, metody "udrzania discipliny" ktore rodicia pouzivaju, miesto v rodinne konstalacii (bud prvorodeny alebo najmladsi atd), socialne a kulturne vplyvy pocas toho ako ste vyrastali, biologicka dedicnost, samozrejme veci ako tyranie,alkoholizmus atd, dalej ak je rodic uzkostlivy a ustrachany a prenasa to na dieta, aj su rodicia prilis kriticki voci dietatu, "rigidne pravidla" v rodine (to znamena bud-alebo rozmyslanie, resp. vsetko je bud cierne alebo biele), doraz kladeny na to aby bol o dietati obraz "vzdy vhodneho spravania", dalej rodicia ktori sa dieta snazia ochranit od uplne vsetkych nebezpecenstiev (az v prehnanej miere), dalej ak rodicia v dietati potlacaju pocity alebo pouzivaju vety typu "toto by si nemal citit"alebo"neplac"atd., dalej prilis malo informaci zo strany rodiny na temu telo a emocie a ich prepojenie, dalej rodic ktory casto od dietata odchadza(sluzobne cesty), rozvod, smrt rodica, dalej prehodenie role rodic-dieta, to znamena ked sa dieta musi starat o chod rodiny alebo prilis skoro musi dospiet a starat sa o seba samo atd. a este pisu o nejakom "rodinnom tajomstve" ktore dietatom nesmie za ziadnych okolnosti byt prezradene. Tak ako? vidite sa aj v tomto? mna sa taktiez vela tyka z tejto oblasti.

katkaxxx

jeeeej Tani to je super, je strasne dolezite zmierit sa s tym a povedat si no a co ved sa na to neumiera. Gratulujem ti. co sa tyka tej charakteristiky...som presvedcena o tom ze vela z nas sa v tom nachadza. dufam ze tak kniha bude dobra. pise sa tam o tom ze tieto vlastnosti sa len musime naucit regulovat a neprivadzat do extremov a potom nam praveze budu velmi cennymi pomocnikmi v zivote, lebo su to vsetko vlastnosti ktore su cenne. mam na mysli - kreativita, schopnost vcitit sa do druheho situacie, cielavedomost, doslednost, emotivnost atd