Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
myslim ze je to tu v pohodke, tak ako kedysi, chcete nieco vediet??? tak ja vam poviem ze mne tato stranka lespie povedane tato tema a ludia v nej zachranila zivot...bola som naozaj na hranici, zhruba pred tym rokom a pol mi ludia tu zachranili zivot a ja som sa tesila na kazdy jeden den kedy s si s nimi budem pisat, z najhorsieho som sa dostala, dokonca je to naozaj fajn a ja mozem zasa pomahat inim...
myslim ze tieto debaty mozu velmi pomoct, tak len tolko...som rada ze sa to tu opat rozbehlo
suhlasim s ooo a pridavam k tomu to ze my si predsa aj radime - pozri sa na predchadzajuce prispevky. vcera som mala dost neprijemne panicke pocity a baby + milos :) mi velmi v tej chvili pomohli. takze nesuhlasim s tym ze si neradime a nepomahame, treba sa len lepsie pozriet ;)
dalsia katka, tak to nečítaj a založ si iné fórum ... ja myslím, že tým, čo sem chodia to pomáha
citam citam, toto forum sa zvrtlo na sukromne debaty pre zopar vyvolenych. uz ziadne rady a tipy? kde zmizli hodnotni prispievatelia? nic v zlom, ale mailovat si predsa mozete priamo medzi sebou, ludia s problemami by sa radi nieco uzitocne dozvedeli...
Milos, netreba hrat country strike, ale nejake oddychovky pre deticky a k tomu si pustit BEBE TV, vies ako si dobre oddychnes a vypnes? :-)
hej, našla som sa v tom, je toho tak veľa, že sa tam nájde hádam každý na svete, xixi... mne je dnes dajako zvláštne, pozvali sme na večer kamarátov, hádam sa trochu rozptýlim
Katka Gapetini písal na téme Depresia, že s ňou už 10 rokov bojuje
gapetini a co teba trapi?
Ďakujem
ok, takze: "hodnoty" a presvedcenia ktore su v rodine, metody "udrzania discipliny" ktore rodicia pouzivaju, miesto v rodinne konstalacii (bud prvorodeny alebo najmladsi atd), socialne a kulturne vplyvy pocas toho ako ste vyrastali, biologicka dedicnost, samozrejme veci ako tyranie,alkoholizmus atd, dalej ak je rodic uzkostlivy a ustrachany a prenasa to na dieta, aj su rodicia prilis kriticki voci dietatu, "rigidne pravidla" v rodine (to znamena bud-alebo rozmyslanie, resp. vsetko je bud cierne alebo biele), doraz kladeny na to aby bol o dietati obraz "vzdy vhodneho spravania", dalej rodicia ktori sa dieta snazia ochranit od uplne vsetkych nebezpecenstiev (az v prehnanej miere), dalej ak rodicia v dietati potlacaju pocity alebo pouzivaju vety typu "toto by si nemal citit"alebo"neplac"atd., dalej prilis malo informaci zo strany rodiny na temu telo a emocie a ich prepojenie, dalej rodic ktory casto od dietata odchadza(sluzobne cesty), rozvod, smrt rodica, dalej prehodenie role rodic-dieta, to znamena ked sa dieta musi starat o chod rodiny alebo prilis skoro musi dospiet a starat sa o seba samo atd. a este pisu o nejakom "rodinnom tajomstve" ktore dietatom nesmie za ziadnych okolnosti byt prezradene. Tak ako? vidite sa aj v tomto? mna sa taktiez vela tyka z tejto oblasti.
jeeeej Tani to je super, je strasne dolezite zmierit sa s tym a povedat si no a co ved sa na to neumiera. Gratulujem ti. co sa tyka tej charakteristiky...som presvedcena o tom ze vela z nas sa v tom nachadza. dufam ze tak kniha bude dobra. pise sa tam o tom ze tieto vlastnosti sa len musime naucit regulovat a neprivadzat do extremov a potom nam praveze budu velmi cennymi pomocnikmi v zivote, lebo su to vsetko vlastnosti ktore su cenne. mam na mysli - kreativita, schopnost vcitit sa do druheho situacie, cielavedomost, doslednost, emotivnost atd